Zmaturovala, nie pefektne ale predsa......
Život sa mohol začať. Užiť si posledne prazdniny a začať makať.
Skusila ist na výšku ale nevzali ju, nevadi, ich problem, nevedia o čo prišli...

Pracu si našla rýchlo. Nič extra. Obyčajna pásova robota v obyčajnej fabrike. Po troch týždnoch jej ponukli nove miesto." Prečo nie!! Ja viem robit všetko. " pomyslela si.

Bola to mala, novootvorena fabrika kde ich robilo 10. Sedem chlapov a tri ženy. A tam sa to všetko začalo....

Nepačil sa jej tam nikto. Jeden bol tak škaredy až to bolo mile.
Chudunky zo začinajucou sa plešinou, s predkusom a strašne malymi zubkami. To ešte nevedela že zrovna on bude ten kto jej zmeni život.

Robili spolu pol roka, bez toho aby sa nejak zblížili. Blížili sa vianoce a s nimi aj firemna party ktora sa mala konat v nemecku kde je materska fabrika. Tri dni všetci spolu. Dobra nalada bola už od začiatku cesty. V jednom aute ona a on plus dvaja kolegovia. Hudba hrala, padal sneh, pilo sa, fotilo, smialo, spalo.
Nič zvlaštneho sa neudialo, mala pocit že sa o nu vobec nezaujima, že ho viac láka kolegina. Vtedy ho ešte ani ona nechcela.

V nemecku sa ubytovali. Chudatka dve baby. Ona a kolegina dostali dom same pre seba. Dve dvadsiatky same v cudzej krajine, v cudzom meste a ani reč nevedeli. V dome sa ozývalo všetko. Každý poriv vetra z vonku, vrzgali parkety. Začali mať strach. A ako to už býva najlepší liek na takmer všetko je alkohol. Začali teda hrat karty a ktora prehrala musela exnuť poldecak. Behom pol hodiny bola flaška fernetu fuč. Dvadsiatky v dobrej nalade vyšli na ulicu na čerstvý vzduch. Spité ako delá smiali sa a vrieskali o druhej rano na ulici. Strach bol davno preč. Už sa nebali ničoho. Kolegina našla bicykel, chcela sa povoziť, však prečo nie. Len nasadla a už sa aj valala na zemi so smiechom na perach. Ani nevedeli ako sa dostali späť do domu.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár