vždy raz za mesiac príde niekoľko hodín môjho života, ktoré nie sú racionálne vysvetliteľné, pretože organika neunesie tiaž reality a potrebuje sa poskladať do pohodlnejšej polohy. o to intenzívnejšie keďže nastali geografické posuny.

snažila som sa ju perzonifikovať. snažila som sa ju uchlácholiť premietaním obrazov všedne dostupnej krásy a potechy. lenže drahá mačka nevie ešte čo je jej po chuti. nielen že to neviem ja.

dnes som sedela na lavičke na pláži a sledovala vlny. a jedla karí. nijak ma to nenapĺňalo. slnko mi svietilo do očí, ľudia okolo šumeli a všetko nádherne zapadalo do seba. bezo mňa. odišla som do ulíc a moje nohy duto dusali pod zablateným asfaltom v tieni. náhodne sa nechám unášať prúdom vzdychu a vzduchu.

rozmýšľam do akej miery som to nechala pretiecť. kde je vlastne tá hranica kedy sa legálne môžem ozvať bez toho že by si mi povedal: "tak toto sme si nedohodli, cukrouši."

asi sa snažím pomocou nastolených kritérii definovať seba. neškrípe to. je to príliš naolejované a pánty sa točia tak rýchlo, že ich nestíham chytať a dvere ma fackajú po líci. tečú mi medové slzy. preto ich máš tak rád. chutia ti?

 Blog
Komentuj
 fotka
phantasia  18. 2. 2011 21:07
posledný odstavec žiari.
Napíš svoj komentár