Bola som na polícii nahlásiť stratu mobilu asi po 2 týždňoch ( nekomentujem ). Mal mi to vybaviť jeden známy môjho brata, ktorý pracoval na polícii.
Ja som pôvodne vôbec nechcela ísť, nemám rada také vybavovačky a ešte k tomu keď sa ma vypytujú milión vecí na ktoré ani neviem odpovedať, keďže si takmer vôbec neuvedomujem čo, kde, kedy, ako a prečo robím s mobilom.
Bola som donútená tam ísť, síce neviem aký to malo zmysel po tak dlhej dobe, ale vysvetli to niekomu...
Tak ma zaviezol na políciu brat a povedal známemu nech sa o to postará. Brat zatiaľ išiel domov naplniť žalúdok, vraj za chvíľu pre mňa príde autom.
Tak keď už bolo po tej najväčšej nepríjemnosti ( to som si myslela len vtedy ) tak ten známy mi povedal, že volal bratovi či už čaká pred políciou ( lebo aj jeho mal zobrať domov ) a vraj je ešte doma a máme ešte chvíľu počkať. Tak známy sa išiel prezliecť z uniformy a povedal mi, že mám zatiaľ čakať vo vestibule. Čakala som asi 15 minút ( neviem čo mohol tak dlho robiť ) a keď vyšiel z kancelárie prezlečený, divno sa na mňa pozrel a povedal, že čo tu ešte robím že brat už je dávno pred vchodom.
Nechápala som a doteraz tomu nerozumiem, neviem či mi niečo ušlo alebo čo no cítila som sa dostatočne blbo. Tak to vyzerá keď idem niekam nedobrovoľne. A mimochodom, mobil sa aj tak nenašiel.

 Denník
Komentuj
 fotka
chiflada  29. 6. 2008 13:13
neviem ale zdalo by sa mi divne keby ze sa najde
 fotka
lenuska200  29. 6. 2008 14:58
a to sa musi nahlasit ked sa strati????? ?xiix ja som to akosi nenahlasila...

aj tak by to nepomohlo si myslim

môj peknucky mobil mi uz nikto nevrati
 fotka
casseyewe  29. 6. 2008 16:22
Chiflada ja som v to ani nedúfala, mne to bolo hneď jasné už keď som tam išla

Lenuska200 nie keď sa stratí, na to sa ti oni môžu akurát tak vykašlať, ale keď ti ho ukradnú to by sa malo hlásiť keby si ho chcela naspäť samozrejme
Napíš svoj komentár