Je pekný deň? Je, a čo. Nikto by mi inak neveril, že je pekný deň. Milujem sneh, vločky, bielobu, milujem zimu. Milujem kamarátov s ktorými sa môžem guľovať, milujem zimné lásky, válanie v snehu a tak. Je to zvláštne, ale vlastne, každý vraví že som zvláštna.

Chcela by som vždy mať zimnú inšpiráciu, lebo v tej sa mi vždy myslí najlepšie. Prirovnávať sneh k niečomu úžasnému je fascinujúce. Chela by som mať lásku, ktorá by milovala zimu aj leto rovnako. Chcela by som mať lásku, ktorá by rozumela lyžovaniu, ale aj plávaniu. Ktorá by ma ľúbila či som opálená alebo biela. Ktorá by si v lete myslela, že som Kleopatra a v zime Snehulienka.

Je to zvláštne, ale málokto si myslí, že som normálna.. Milujem sneh, milujem more, teplé jazerá a chladné hory. Zbožňujem turistiku a tak. Zatiaľ mi nikto nepovedal, že by bol zo mňa dobrý horolezec. Je mi z toho smutno, naozaj, prečo by som nemohla liezť po skalách? no prečo?! veď svaly mám dosť veľké a prírodu milujem. Milujem námrazu a tak podobne. Ach.. Niekedy v budúcnosti raz možno budem horolezec. Všetci ma budú uznávať lebo budem loziť po Himalájoch a zdolám aj Mont Blanc. Kiežby.

Kiežby ma mali ľudia prečo uznávať. Keby som bola aspoň dostatočne vzdelaná a mali by ma všetci radi. Ach.,. jasné, nikdy nikoho nemal každyý rád. Každý má nepriateľov, ja, ty, aj on. NIe, nepáči sa mi to, nerozumiem tomu. Asi je to dané od prírody, ktovie. Neviem či to vôbec chcem vedieť a preto dnes radšej zaspím divná ako inak...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár