Uz dlho mam nejake tmave obdobie..tieto stavy sa ku mne vobec nehodia a dost pocitujem ze ma to nici. Som ako uvaznena niekde...v minulosti.Vela myslienok,vela spomienok, proste jednym slovom minulost,ktora ma sputava.

Preto som sa dnes rozhodla spravit hrubu ciaru za svojim doterajsim zivotom, otocit list a zacat nanovo. Spomienok sa mozno zbavis,ale co s ludmi? Nie som ten typ, co len tak zo dna na den prerusi kontakty,to by som nikomu neurobila,ale jedno spravit mozem.Dnes som nikoho zo svojich kamosov nekontaktovala..nijako.A ako raz povedala jedna moja znama : kto chce byt somnou pride,kto sa somnou chce rozpravat,tak zavola. Nieje to preto,zeby som nemala rada svojich kamosov,alebo bola pysna a nevedela volat prva,ale v poslednej dobe mam pocit,ze niektore kamaratstva taham len ja.Viete ake to je nie? ked mate pocit ze sa niekomu doslova vtierate do priazne.Mozno to pocitujem nespravne...mozno.Ale fakt, kto chce zavola.A potom budem mat okolo seba iba ludi, ktori vazne chcu byt somnou.

Cize dnes sa zacina nova etapa mojho zivota, ti ktori budu chciet kracat somnou po mojom boku, byt mi nablizku, ti pridu a budem stastna.a zvysok? zvyku zelam krasny zivot. Mam vas rada! Naozaj...ale su ludia ,co si prosto nemaju uz co povedat,alebo si nejako inac nesadnu..ktovie...mozno raz, mozno to chce pauzu,mozno uplny koniec priatelstva...No momentalne mam pocit, ze potrebujem pri sebe ken tych naj.Vztahy co ma niekam posunu,ludi ktori ma budu pohanat vpred, ktori mi budu verit a podporovat ma..a to iste im chcem oplacat aj ja...ale nema vyznam tahat nieco len preto, ze kedysi davno sme boli fajn parta...no nie? Snad mi tento krok dovoli oslobodit sa od put ,ktore ma tahaju zlym smerom, ktore ma drzia v minulosti a nedovolia mi zit stastne s usmevom na tvari bez zbytocneho trapenia a depresii,alebo od "nepravych" priatelov...

Tak drzte mi palce v " novom " zaciatku

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár