Bod číslo 1: "Sakra aj s internetom, asi ten modem defenestrujem!"
Trieskanie modemu o stôl a notebooku o posteľ. Akurát sťahujete nejaký film alebo seriál, píšete si s kamarátom, alebo sa po dlhom čase opäť chcete pozrieť na obrázky jednorožcov a ... nastanú problémy s pripojením!

Bod číslo 2: "Potřebuji obejmout."
Ako každá iná, moderná, prudko plytká teenegerka, sledujúca/ čítajúca všetky hlúpe možné seriály/ knihy/ poviedky alebo filmy, kde sa nachádzajú tie najdokonalejšie páry (s dokonalými povahami, tvárami, postavami, zubami, očnými bulvami a nechtami na nohách), ma občas pochytí depka a mám chuť niekoho objať (alebo sa nechať pohrýzť od nejakého upíra). Bohužiaľ, už aj plyšáci odo mňa zvyknú utekať.

Bod číslo 3: "To zrkadlo klame."
Viď bod číslo 2. Neverím tomu, že keď sú tí ľudia všade takí dokonalí, ja nie som.

Bod číslo 4: "Nech nám stále tak chutí..."
(btw. to je z nejakej pesničky z Asterixa a Obelixa (kresleného), ale nepamätám si kde)
Superhrdina, ktorý má schopnosť nechať zmiznúť hocičo jedlé (záleží od uhla pohľadu, čo je vlastne jedlé) behom pár sekúnd. Finančne, časovo, výzorovo a citovo náročné (hlavne ak máte radi spánok a nestíhate raňajkovať).
A ako hovorí moja kamarátka Sajmón, kvôli jedlu zo školskej jedálne budú naše deti modrí mutanti, ktoré budú ostatným (zdravým) deťom ukusávať hlavy.

Bod číslo 5: "Zobuď ma a už sa viac nezobudíš."
Spánok je dobrý, spánok je náš kamarát. Každodenné vstávanie pred šiestou nie je vôbec v poriadku. Ignorovanie nultých hodín (plávanie ako nultá?! chcela by som v tom bazéne vidieť vedenie) povolené.

Bod číslo 6: "Asfghfghdgsakjsa! mehehe buhaha bla bla brum!"
Záchvaty bláznovstva a mimovoľného spontánneho šialenstva. Najlepšie na plný úväzok.
Tancovanie v daždi. Robenie kotrmelcov dolu kopcom. Spievať nahlas Biebera uprostred námestia (Íf aj vos jor bojfrend ij never leť ju gou!). Kvôli nedostatku peňazí si s kamarátkou objednať jednu kofolu a dve slamky (barman sa hlúpo uškŕňal, papľuh jeden!). V noci v parku na seba jačať: "Galileo! Galileo figaro!". Piť detské šampanské s Hannah Montanou a tváriť sa sveťácky. Na Valentína si písať odkazy od Siriusa Blacka.

Bod číslo 7: "Už je neskoro, nechci po mne, aby som skloňovala správne."
Akurát som si uvedomila, že som pôvodne chcela napísať blog o tom ako náš štát ničí deti. Tak aspoň také malé zhrnutie.
Že vraj sme ich budúcnosťou. Tak prečo nerozvíjajú naše talenty? Prečo všetkými možnými reformami ničia naše školstvo? Prečo z nás chcú mať nekreatívnych, nerozmýšľajúcich ľudí?
Prečo by som, pokiaľ chcem študovať to čo chcem, musela odísť po strednej do Prahy, lebo na Slovensku je jedno veľké nič?

Bonusový bod: "Si zlá."
Nie, nie som zlá. Iba hladná. A chcem nutellu.

 Blog
Komentuj
 fotka
georg21  30. 9. 2012 15:48
 fotka
sugy1  30. 9. 2012 19:21
ty si slečna blogerka! fakt super, úprimne
 fotka
caramel  30. 9. 2012 21:52
@georg21 @sugy1



ďakujem
Napíš svoj komentár