Tak ako, čo je veľa, to je veľa...sem tam sa toho na človeka zosype celkom dosť...mala by som byť v pohode, tešiť sa, že už konečne mám po najťažšej skúške svojho života (už sa tiež môžem podpisovať Bc. Kathy), ale niektoré veci ma vytáčajú teda do maximálneho maxima!!! Okrem iného, to čo spravili z Birdzom sa mi teda vonkoncom neľúbi, lebo furt mi to tu vypadáva a robí si to úpravu akú chce! Viem, že väčšinou býva problém medzi stoličkou a klávesnicou, ale toto je vážne o niečom inom!!! A vlastne som chcela písať aj o niečom inom. O jednom obrovskom ignorantovi, ktorý si ráči hovoriť môj brat!!!! Vážne sa sama sebe čudujem, že sa dokážem naštartovať do takých extrémov, ale čo je veľa , to je veľa. Viem, že sa opakujem, ale keby ste počuli, ako zúrivo tu ťukám do klávesnice, tak by ste pochopili. Uvedomujem si, že my dvaja sme schopní existovať v jednom štáte, možno ešte aj v jednom meste, dokonca na jednej ulici a dovolím si tvrdiť aj v jednom byte, ale už v jednej izbe, to už teda strácam trpezlivosť!!!! Predstavte si, že si niekde uložíte svoje veci (čo niekde na vlastný stôl!!!) a nájdete ich zahádzané morom osmrkaných vreckoviek a bordelu, obalov z CDčiek, káblov, sáčkov a neviem už čoho. Ku svojej posteli sa nedostanete, pretože na nej tróni kopisko jeho vecí. Ak by ste si náhodou chceli sadnúť sa svoju stoličku, tak sa nečudujte, že na nej bude on, pretože jednu potrebuje ku PC a druhú ku bubnom. A pro pó bubny: tak tých sa nesmiete ani dotknúť, môžete okolo nich povysávať a sem tam sa na ne pozrieť a to je tak asi všetko. Ak by ste však náhodou položili jeden čistý papier na jeho stôl alebo si nechali tašku na jeho posteli, tak si vypočujete taký spičung (sorry za výraz), ako keby ste niekoho zabili a nie, že ste si dovolili siahnuť na jeho vec. Ak by ste náhodou chceli mať zasvietené, ale bo otvorené okno, tak vedzte, že on to chce presne naopak. Teda v zime by som podľa neho mala spávať pri otvorenom okne, samozrejme s radiátorom na plno a v lete všade zavreté, bo lieta hmyz!!!! Ó, Ó, Ó a aby som nezabudla, ak by vám náhodou bolo zle a potrebovali ste ticho a pokoj, tak zapne počítač, ktoré ja na vašom stole, pri vašej hlave a pustí si hudbu, lebo práve vtedy je to veľmi dôležité, aby si to vypočul. Ak je však zle jemu, tak sa neopovážte nahlas ani dýchať, pretože ani slovami neviem vyjadriť, čo za výrazy sa z neho vtedy rynú. A ešte jedna maličkosť, ak by ste niekedy náhodou od neho niečo potrebovali, tak z toho nebude mať nejaký úžitok, tak sa ani nesnažte, že by ste o žiadali o pomoc. A ešte jedna vec. Tiež vás tak nasiera, že bratia po sebe jednoducho nevedia spratať riad a mokré uteráky a spodky tróniace v strede izby!!!! Asi mám na čele napísané, že slúžka neviem. Ale odporúčam vidieť tento exemplár neuveriteľného ignoranta a sebca na vlastné oči. Tak nech sa páči na návštevu!!!

 Denník
Komentuj
 fotka
lola8  17. 7. 2008 20:37
njn..typicky chlap .. ale preco s nim byvas?? ved ho vyhod z bytu alebo ty odid .. alebo po nom hukaj.. a ak to nepomoze.. tak odid..
 fotka
d170  17. 7. 2008 21:08
Ako dobre, že mám vlastnú izbu...
 fotka
bryndzusa  19. 7. 2008 13:16
dakujem za spolupatricnost dievcata
 fotka
miuska26  20. 7. 2008 11:59
mamo..na navsteve som bola.. ..vdaka..neprekvapuje ma to..je to chumaj..
 fotka
gameboy86  31. 7. 2008 21:31
moja kolegina mala taky problem s detmi mi o tom rozpravala a im dokonca aj vyhodila magnetofon za 6000 z okna a nesralo ju to ale mala poriadok ty by si mohla byt tvrda a zakazdym mu davat jeho veci na balkon aspon do tej doby kym nebudeme mat vlastny byt a lola8 ak nevyhras sportku tak odyst z rodicovskeho bytu ako student je velmi tazke tazke je to sice aj ked robis a nevihras sportku. a neviem ci nie som taky isty brat aj ked mam vlastnu izbu musim sa segry spitat
Napíš svoj komentár