Sedela som v kresle kde sedáva malá riť jeho ženy a pozerala som sa na jeho vypracovaný chrbát . Neutreté kvapky mu stekali po hnedej pokožke a robili ju ešte tmavšou. Povzdychla som a ladne som prešla okolo neho. Ani si ma nevšimol len s úsmevom na perách pozeral na fotku jeho ženy v plavkách. Vyvalila som oči a päsťou som ho buchla do ramena.
"Ty chumaj , máš tu ženu a pozeráš sa na tú vychrtlinu?!" spustila som bez zábran spŕšku nádavok a zabalila som sa do tenkej deky , hnusilo sa mi behať pred týmto blbcom nahá.
"Prepáč Shedgy , ale vieš ... Milujem ju... Aj teba... ale .." koktal , otočil sa a prišiel bližšie ku mne . Smutne sklonil hlavu aby sa na mňa nemusel pozerať. Zhrozene som pozrela na túto smutnú kôpku nešťastia a materinsky som ho... no fuj , materinsky to znie zvrhlo...pohladila po vlasoch.
" Ty ma miluješ?" podpichla som ho a uškrnula som sa. Skľúčene na mňa pozrel a odišiel do kuchyne. Nechal ma sedieť bez odpovede.

Obliekla som sa do saténového župana jeho ženskej a cítila som sa veľmi nesvoja , pretože mať na sebe niečo ženy ktorá vám obrába vysnívaného muža keď má práve čas , je proste nechutné. Prišla som za ním do kuchyne a on nahý pil kávu a jedol čokoládovy muffin. Uškrnula som sa a keď sa na mňa pozrel zaťukala som si do hlavy.
"Si blázon" poznamenala som a usadila som sa do kresla vedľa neho. Po pár chvíľach pohody zazvonil mobil a ja som vedela že tá šereda volá a ja budem čím skôr musieť ísť.

"Shedgy musíš odísť... Dlhšie sa neuvidíme" povedal akoby nič a podával mi kabelku. Pozrela som na jeho tvár a ktorá bola veselá ako inokedy .
" Máš ma len za hračku na ktorej sa môžeš bez zábran vyblázniť?" opýtala som sa ho keď som si naťahovala jeansy a on upratoval ICH posteľ na ktorej mi hovoril že MILUJE LEN MŇA.
" Áno " povedal akoby nič .

Plesk

V priebehu pár sekúnd som sa nahla bližšie k nemu a strelila mu facku. Zaplesklo to , čiže to bolo asi dosť silné. Slzy v očiach ma pálili no keď som videla jeho detský vyplašený ksicht chcelo sa mi väčšmi smiať než plakať.
"SHEDGY!" zakričal keď som sa rútila ako vlna z jeho a JEJ bytu.

Na schodoch , som stretla starú pani ktorá sa na mňa s iróniou vpísanou v očiach usmievala ako prívetivá stará babka. Venovala som jej trápny teplý úsmev . Schodov bolo veľa , veď predsa bývajú až na ôsmom a obidva výťahy sa pokazili. Kým som prišla dole , pot mi stekal vodopádmi dolu...a..A!!!

Práve z veľkej čiernej limuzíny vystupovala niečia chudá nôžka obutá v najnovšej kolekcii tých najsamdrachších topánkach. Keď tá vychrtnutá osoba vystúpila môj svet sa zatočil a znechutil... Bola to ona , tá snobská ženská ktorá mi bez zábran hockedy mochcle môjho Antonia , hrdinu mojích romancí..

Rozhodla som sa že aj ja budem bez zábran...jesť zmrzlinu

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár