Neviem ako ste stým vy, ale ked som v strese urobím čokolvek, aby nech niesom.. Napríklad kričím, nadávam, čo je asi najhoršie čo môžem robiť. Lepší prípad je, ak si sadnem k počítaču a pozriem si nejaký film, alebo si lahnem na postel a počúvam hudbu. Takisto aj písanie ma ukludní. Takže píšem teraz preto, lebo som v strese.
Ako mám napísať.. ani neviem, ale proste musím!
Väčšinou mám stres kvôli škole. Však poznáte. Napr. sa nenaučíte nejakú látku a stresujete, čí vás učitelka vyvolá. To je veľký stres.
Väččšou sú hádky a konflikty, ktoré nechcem mať, ale tak či tak budem mať. Ako napríklad tento prípad s kamarátkou:
Kamarátka teraz máva dosť často depresie. Bohužial, je tvrdohlavá a nechce o tom hovoriť - mne. Jej najlepšej kamarátke. Už ani neviem, či som jej kamarátka..
To je najhoršie, že vidím, ako trpí. Popritom plačom nič nevyrieši. Bola som schopná sňou aj pohádať len preto, aby vedela, že stojím pri nej. Len nechápe... a už ani ja nechápem.. možno ju nikdy nebudem chápať. Ktovie. Možno raz sa mi zdôverí. Ja len dúfam a neprestávam veriť, že sa jej všetky problémy vyriešia... ved najhoršie je, ak vidíme ako trpí náš priatel, ale nevieme mu pomôcť...

 Blog
Komentuj
 fotka
0o  10. 12. 2010 09:46
Divný pocit mám z toho.

Prvej si písala o strese, o škole.

A potom si prešla na kamarátku ktorej nemôžeš pomôcť.. Hm... Neviem..
Napíš svoj komentár