Bozk.
Vzdych.
Ach.
Chýbal si mi. ...aj ty mne.
Vidíš tie hviezdy? sú krásne. Vidíš to súhvezdie. Nie . Nevadí.
Poď sa pozrieť na východ slnka. Nechcem aby bolo ráno. Nechcem aby to skončilo.
Musím ísť. Posledné objatie? Stretneme sa poobede príď. Fajn.
Prepáč nemohla som prísť. Čakal som ťa.....

Nevidela som ho týždeň srdce mi išlo puknúť. Každú jednu noc myšlienky len o tebe, len o nás.Túžim ťa vidieť objímať.Je to priam neskutočné. Ležala som na tom tele bola spala vedľa neho. Bolo to úžasné.

Koľko je to? pol roka? si strašne ďaleko. Zíde z oči zíde z mysle. Áno. No občas ma zaplaví túžba neskutočná túžba vrátiť sa a byť s tebou. ach taká túžba! Taká túžba ako ku nikomu inému. Taká plná pobláznenia a zároveň rozvážnosti. Dôverujem ti.

No neviem či ťa chcem ešte stretnúť. Veľa sa toho zmenilo. Neviem či si stále môj neviem či si stále taký nežný. Neviem.

Na jednej strane neskonalá túžba stretnúť ťa na druhej obavy. Láska je rozhodnutie? Neviem či som sa v ten večer pre niečo rozhodla ale ak áno, tak to bolo to najsprávnejšie rozhodnutie. Žiadne chvíľkové pobláznenie. Neľutujem ani jednu minútu s tebou.

Bol si asi prvý koho som milovala, koho som nevyužila, s kým som sa nezahrávala. Ovládol si ma, ale nechcel si to.Nevedel si o tom, v svojej nevinnosti, úprimnosti...

Nevidela som ťa pol roka no verila by som všetkému čo by si mi povedal. Verila, a verím. Je to láska? Neviem.

 Blog
Komentuj
 fotka
eirea  6. 2. 2010 03:38
cítim z teba pubertu a tú nespútanosť, ktorá môže vzniknúť jedine z nej. Thank you, thank you very much. Spomenula som si, krásne som si spomenula, opísala si to dokonale.
 fotka
bosorka17  6. 2. 2010 11:36
oujéé... to je dobre nie? xP...
 fotka
natkagjk  7. 2. 2010 13:55
presne akoby som čítala vytrhnutý kúsok svojej duše...
Napíš svoj komentár