Každý ma určite v predmet pred ktorým by sa najradšej zakopal pod čiernu zem. Nás pár kompetentných(počet kusov 2 je tým osudovým predmetom chémia.
A verte či nie..je fakt na mašľu keď k takémuto predmetu KTORYNETREBA MENOVAT schytáte ako profesorku zástupkyňu riaditeľa. Tým pádom je nedotknuteľná a neni šanca povedať na ňu jediné krivé slovíčko...
Nenápadne tu spomeniem (keby to niekomu nedošlo) že z chémie sme úplný krypli..takže z toho logicky vyplýva že nám asi z 12 labákov vyšla možno polovica(ak aj to nepreháňam)
Minule sa nám nejakým zázrakom podarilo vyrobiť aparatúru(zázrak je už to že sme ju postavili) na ktorej sa šla chemikárka ušúľať od smiechu.Až na to že jediné čo na tom bolo vtipné bolo ě celý čas čo sa rehotala škrabkala Mardži(druhú kompetentnú) po chrbte.
Pointa z čoho dostala záchvat??(Nemyslím Marži..aj ked nemala od toho ďaleko No čo už príde vtipnejšie ako keď žiaci použijú na spojenie dvoch aparatúr namiesto jednej gumovej hadičky gumové hadičky dve + k tomu ešte dva slíže(rozumej sklenené rúrky)?? Tak v tej chvíli pre ňu nič vtipnejšie neexistovalo...
My sme skoro zinfarktovali,ale nie že by nás tak dojala ta aparatúra...ale takto blízko chemikárky sme asi v zivote neboli..
A že chémia nezabíja...to isto...

 Záchod
Komentuj
 fotka
mardzi93  8. 12. 2008 14:17
Fuuuuuuuuuuuuj chema ja som sa tiez skoro fakt usulala
 fotka
mardzi93  20. 1. 2011 13:32
Joooj pred dvomi rokmi Vidíš ako sme ju pobavili Odvtedy nám to už moc nešlo
Napíš svoj komentár