Najhoršie čo sa može prihodiť nie je smrť, najhoršie čo sa može stať je žiť život aj keď nechceš.. a nemať chuť ani silu nič meniť. Veď načo.. je to smiešne.. každá snaha niečo zmeniť je smiešna.. sme nič v porovnaní s veľkosťou vesmíru (ktorý sa nám zdá paradoxne nereálny a ako keby ani nepatril do reality bežného človeka) a ja sa mám starať o také pičoviny ako je moj život?

Zničiť ho na trikrát!

vrhnúť moje vedomie naspäť do tej krásnej šialenej prázdnoty nebytia odkiaľ prišlo a kde mu bolo dobre až pokým sa nerozhodlo okúsiť vnímanie sveta.

strašná to bola chyba, tak užívaj si muky vnímania! Tak ti treba ty hlúpa náhoda. Šialenstvo ma volá naspäť a ja sa mu vrhám do náručia. Ešte zopár dúškov tej smradľavej odpornej reality aby si zapamätalo že nikde nie je lepšie ako vo večnej prázdnote nebytia.

Najhoršie čo sa može v živote stať nie je smrť, tá oslobodzuje.

Oslobodzuje myseľ z tejto umelej "reality" kde je všetko určené pojmami ktoré sú samy o sebe relatívne a nezmyselné.

Aká krehká je táto myšlienková konštrukcia ktorá všetko toto drží.

Realita sama o sebe nedáva zmysel a ani ho nemá... je tu sama pre seba. Vytvorili sme systém vnímania a jednotného zdieľania informácií cez slová. Bez systému vnímania niet porozumenia.

Bez systému je len chaos. Chaos a teda realitu nie je možné vnímať priamo bez spomenutého systému vnímania. Zmysly konvertujú prejavy reality do elektrických impulzov, ktorým mozog rozumie. To ale neznamená že vníma realitu. Vníma len impulzy ktoré dostane a ešte k tomu si ich vykladá po svojom podľa vlastného programu. A teda všetko vnímané je len deformovaný obraz reality.

Ničí ma rozmýšľanie nad tým prečo sú veci tak ako sú. A prečo vôbec nejaké musia byť. Možno žiadne nie sú..

Rozkladám svoj život, výpoveďou v robote som odštartovala lavínu chaosu, nechce sa mi už nič robiť. Užívam si tie pocity beznádeje a prázdnoty, to ma vždy dostane :3 Príď šialenstvo, ja sa smejem už teraz, rehocem sa nad tým aké je to všetko zbytočné. Potečie krv...

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár