Život každeho človeka by mal byť dokonaly, mal by podstatne presahovať šedý priemer... ak to tak nie je a človek je spokojny s tým čo má tak sa vlastne len podriaďuje pocitu spokojnosti - zvyku toho čo má teraz, ktorý upokojuje jeho ego že je všetko v poriadku a tak len straca čas buď z dôvodu lenivosti, strachu zo straty, zmeny, názorov ostatných... kľudne plava životom a snaži sa minimalizovať negatívne udalosti lenže tým nutne obmedzuje aj šancu na tie pozitívne udalosti ktore doslova menia život. Život nie je dobrý, život nie je zlý... život sa žije.. a Ja radšej umriem ako keby som mal žiť obyčajny priemerny život... (toto je poznamka pre zlom v mojom živote a som zvedavy jak zhodnotim moj pokrok o 1 rok )

človeče never mi nič z toho čo si prečital ak nechceš... lebo nič nie je pravda a preto je všetko dovolené..

 Úvaha
Komentuj
 fotka
karlotiskot  24. 6. 2016 09:43
Myslím, že sa dám na dráhu psychopatického vraha.
#yolo #dowhatyouwant
 fotka
nostroma  24. 6. 2016 09:48
Ale keď chce každý žiť výnimočne, nie je potom tá výnimočnosť šedým priemerom?
A tiež, nie všetci plávajú svojimi nudnými nezaujímavými životmi dobrovoľne, niekto si proste riskovať nemôže dovoliť. Nie kvôli sebe, ale kvôli iným. Keď máš rodinu, za ktorú si zodpovedný, nemôžeš napríklad len tak opustiť starú prácu len preto, že je stereotypná, pretože je riziko, že sa pokúsiš o novú a nevyjde to. A v takom prípade netrpíš tou stratou len ty ale aj iní.
Ide o to, že ty na to hľadíš tak, že " kľudne plava životom a snaži sa minimalizovať negatívne udalosti lenže tým nutne obmedzuje aj šancu na tie pozitívne udalosti ktore doslova menia život. ", ibaže niekto to vidí tak, že " kľudne plava životom a snaži sa minimalizovať pozitívne udalosti a tým nutne obmedzuje aj šancu na tie negatívne udalosti ktore doslova menia život. "
 fotka
boolean  24. 6. 2016 10:38
@karlotiskot ak ťa to urobí šťastným... why not
@Nostroma nie každy chce žiť vynimočne a to nam dáva záruku existencie šedého priemeru.. keď má človek rodinu tak je to jeho vina že nedokazal včas vytiahnuť
 fotka
karlotiskot  24. 6. 2016 10:40
a čo ale ostatní čo chcú yolovať a ja ich zabijem?
 fotka
boolean  24. 6. 2016 10:50
@karlotiskot no tak nezabíjaj.. ty musiš vedieť čo chceš..
 fotka
nostroma  24. 6. 2016 14:18
@boolean Nemusí to byť vždy jeho vina. Niekedy proste okolnosti nedovolia (napr. nemáš na to IQ, narodíš sa do zlých pomerov, veľmi skoro musíš prebrať zodpovednosť za seba či iných a pod.). Proste sú deti, čo nemajú možnosť ísť na dobrú školu ani mať dobrú prácu.
Ale chápem, že si hovoril o tých, ktorú túto možnosť majú.
 fotka
boolean  24. 6. 2016 22:44
@nostroma jn ... mohol som upraviť članok, napisať všeobecne platnú myšlienku ktorá by platila pre všetkych lenže som tak neurobil... prečo?.. lebo som sa tak rozhodol
Napíš svoj komentár