Zamilovanost. Je to dobrá vec. Ale s nesprávnou osobou to može skončit zle. 

Ked ti chlap dáva najavo, že ano chce byt s tebou, píše ti a volá. A ty ho chceš prekvapit. A zamiluješ sa. A citíš, že to ide rýchlejšie ale ved asi mu to vyhovuje kedže nič nevraví. Chceli ste íst na to pomaly, ale nezabrzdil ani on. Robí veci s ktorými si chcela počkat. Ale si zamilovaná. Nič tomu nenasvedčuje. Maximálne jedna vtieravá kamoška. Jeho. Máš pocit, že niečo medzi nimi je alebo bolo. Ale on sa tvári, že nič nikdy.  Ale ty máš ten pocit. A tvoje pocity ta málokedy sklamú. 

Ked je s nou nemože ti ani napísat. Ani odpisat. Absolútne nič. Za tebou po poobednej nepríde. Za nou aj v noci. Stále sa tvári, že prenho nic neznamená. A ty sa stále tváriš, že je ti to jedno. že tomu veríš. Ale ten pocit ostáva tam niekde vzadu. V tvojej hlave. A nevieš sa ho zbavit. 

ás

Poznáte sa 3tyzdne. pozve ta na narodeninovú oslavu. zdá sa ti, že je to skoro ale on chcel. Tam ta zoznámil s kamarátom a jeho ženou. Vravíš si fajn. 

Blíži sa Valentín. Ty rozmýšlas čo mu kupit, ste spolu krátko. A on? on sa ide vtedy kupat s tou kamoškou. Na valentína. Videli sme sa den po. Všetko v pohode. Jahody v čokoláde. Večer krásny. Na druhý den káva v centre a rozhovor, ktorý si nepochopila. že je to narýchlo. že on neni pripravený a tieto keci. Vieš s kým bol včera, došlo ti to odkial vietor fúka. Ale on to stále nepriznal. Tak rozchod. Z ničoho nič. 

za pár dní na to sme mali íst do divadla. Ako kamoši. Bolo to tažké. Ale moja zamilovanost odišla. Velmi rýchlo. Vtedy sme začali z práce cestovat mimo SK. Bola som doma len cez víkendy. Chodila som von s kamarátom. Ten mal prednost. On nie. Aj ked chcel. Ale ja nie. A priznal sa. že s nou niečo niekedy mal, ale ona ho nechcela. Ale nechcel priznat, že ju má rad. Ale bolo to citelne. 

Rozhádali sa. A nebavili. A odrazu som bola dobrá aj ja. Ale ja som mu dávala pocitít, že on pre mna nie. Už nebol prioritou. Už nebola zamilovanost. Nič. Ale on stále dobiedzal a ja som ho stále posielala preč. Až raz...

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár