Prvý rok bol... 

Ehm. Chcela som napísať dobrý skvelý ale hneď sa mi vynorili Ozajstné spomienky. 

Už prvý rok si mi klamal. Dozvedela som sa to o pár mesiacov neskôr. Nechtiac od tvojho kamaráta. Lebo som sa pýtala. Zaujímala. Pre teba malé klamstvo, pre mňa kontrolka. 

Prvý rok. Kontrolka sa zapla ešte raz. Keď si mal kamarátku uloženú ako Anjelik. A moja najlepšia kamarátka sa mi snažila nahovoriť nech to riešim ze to není len tak. Škoda ze si mal dar reči. Vyhovoriť sa. A ja som ta milovala. Odvtedy som jej meno nikdy nezazrela. 

Leto bolo ako na hupacke. Boli sme vonku. Ú nás. Prišiel si ma pozrieť aj s kamarátom, predstaviť nás. Všetko bolo super. Fajn pokec. Zamilovaní. 

A potom sms. Sms ktorú som poslala úplne v pohode a tebe prišla nejaká skomolenina. Totálna. Písal sa rok 2011. A ja som nechápals chvíľu co sa stalo

Kým si sa ozval, ubehla celá večnosť. Mne ukázalo normálnu sms co som poslala. 

Dlho si mi neveril. Musela som bojovať o tvoju dôveru. Lebo veď teba už jedna sklamala. Aj to som sa dozvedela až keď si si vypil. Vtedy to z teba išlo ľahšie. 

Vydržala som. Dokázala som ti, ze som iná. A co som mala za to? Na konci.. Len klamstvá. 




P. S v tom roku si ma zoznámil a dal dokopy s mojou terajšou kamarátkou, rodinou už. Spojil si dve bývalé spolužiačky, ktoré sa predtým nebavili. To vzišlo z toho prvého roka. A tradičné silvestrovské zábavy. 

 Skutočný príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár