Neviem či sa toto môže naozaj stať iba mne,alebo má takúto smolu ako z blbého amerického filmu,okrem mňa aj niekto iný..

Mám priaťelku,ááno asi viete zasa píšem o našom vzťahu..
Ale dnešok sa asi fakt prekonal..Bol som doma,sám a čakal na ňu.Dohodli sme sa že príde a že budeme spolu..Všetko malo byť ako vždy,fakn,pohodička,chvílku by sme pobudli u mňa a potom možno skočili dakam von na kofolku..Ale medzi tým som si chcel trošku oddýchnuť.Vedel som,že jej to bude trvať ako obvykle,tak som sa vybral do sprchy..

V tom začujem zvonček,rozbehnem sa k dverám,medzi tým sa vyškieram,že KONEČĚ ide..
Ako otvorím dver,skoro chítim infarkt..
Stojí tam moja bývalá,ktorá sa na mňa vyškiera a ja len stojím ako blbec a nechápem..Najvätšiu hlúposť som urobil tú,že som ju pustil na minútku dnu..ževraj niečo potrebuje..Povedal,som je fajn ale pohni si nemám čas..
V tom mi začne vravieť,že ma má stále rada(a bla bla bla) a že či nechcem byť s ňou..Pozerám na ňu a myslím si:Jebe??
Vysvetlujem jej že mám piaťelku s ktorou to myslím vážne..Nechal som ju nech sa vyrozpráva zo svojích hlúpostí(je jasné,že týpek s ktorým ma podviedla sa na ňu asi vykašlal a nemá o koho zakopnúť tak som dobrý aj ja)..Naozaj ma to nezaujímalo..

V tom ako som ju odprevadil k dverám..(imochodom mal som na sebe len trenky,akosi som vyšiel zo sprchy a ona nečakane prišla).V tom sa ona múdra postavila medzi otvorené dvere,otočila sa na mňa a začala sa na mňa šponovať..Samozrejme ako naschvááál akurát vtedy to videla moja priaťelka,ktorá je hrozne žiarlivá a jedovatá a už podla toho výrazu usudzujem,že by ma najradšej zabila,dokopala,vykastrovala..
Iba som počul.Sorry,že Vás vyrušujem ale prišla som si pre Svoje veci..Nenechajte sa rušiť..Vstúpila do bytu.Na Kristínu som pozrel takým pohladom,povedal som jej zmizni a ona len s úsmevom na tvári odkráčala preč..Potom čo nastalo sa nedá ani hovoriť..Môj nafúknutý miláčik,sa na mňa ani len nepozrel,zobrala si všetky veci čo u mňa mala,hodila mi na posťel retiazku,ktorú som jej daroval..Zdvihla sa a odkráčala preč zo slovami..Si taký istý ako všetci ostatný..Neviem si predstaviť to ako to vyzeralo ked ma videla s Kristínou zavesenou na mňe a ešte k tomu ja v trenkách..Ach jaj asi ju viem pochopiť..ale nechcem pochopiť to,že si to nechce nechať vysvetliť..Jeden deň ju nechám tak a pokúsim sa jej to vysvetliť..Lenže ked ona je taka tvrdohlavá..

A nepochopím jedno,ako som mohol chodiť s takou beštiou Kristínou(Tá bývalá),ktorá mi ešťe pošle smsku s textom:
Ak sa nebudeš mať komu venovať a nechceš byť sám,ozvi sa mi a ja hned k tebe prídem..
Dúfam,že si už sám..

Tak to ma dojalo úplne..Som s toho na nervy...

 Blog
Komentuj
 fotka
majkarak  7. 2. 2008 17:37
fu tak to si teda v dobrej kasi.ale to vies ja bezomna.no drzim palce nech sa to dobre skonci
 fotka
simpleroxy  7. 2. 2008 17:38
hmm.....zlozita situacia...alebo skor....ked sa nieco je*e tak kvalitne...alebo tiez o tom ako ma niekto bohovsku smolu....len ti drzim palce aby sa to s tou tvojou znova vsetko urovnal a ta tvoja ex by sa mala spamatat............good luck
 fotka
anjelik4195  7. 2. 2008 17:39
akose to je krawa...
 fotka
jane595  7. 2. 2008 17:39
jaka smola...to su najhorsie taketo nedorozumenia...mal by si jej dat chvilu cas a potom sa s nou porozpravat alebo jej dat precitat tento blog... drzim palce nech sa to urovna
 fotka
keksiiq  7. 2. 2008 17:42
Jaaaj Maťo mňa z Vás dvoch šlak trafí

Ved vieš aká je tak ju nechaj vychladnúť
 fotka
mixelle  7. 2. 2008 18:35
tvoja ex asi pozerá veeeela telenoviel.. a tvojmu nafuknutemu miláčikovi nech niekto skopiruje tento blog ...
 fotka
laurus  7. 2. 2008 18:36
chlape, tak ty mas fakt smolu ale popravde mas divne priatelky. jedna ziarliva jak svina a druha ... myslim, ze bude rozumne sa zamysliet nad vyberom dievcat. ale tej tvojej terajsej sa vobec ecucujem keby ja tak videla svojho jak ona tebqa tak ja by mu este aj trelila zeby mu stena dala druhu a skoncil by s niecim zlomenym.

nechaj ju vychladnut a potom to vyries, rozumne a nezabudni na slovicko prepac-to pomaha, a jak az sa cudujem ale ono to fakt funguje.
 fotka
joelina  7. 2. 2008 20:13
teda, mas to tazke. blbe nahody sa este stavaju. no veru, maju pravdu, daj jej odkaz na tento blog alebo ju nan nejak odkaz, keby ta nechcela vypocut osobne. velmi ti drzim palce
 fotka
littlegirl  7. 2. 2008 22:08
No Uff že kruté..Ale snád to bude O.k,O.k.držím prsty
10 
 fotka
arya  9. 2. 2008 09:02
Posli frajerke tento blog. A tá piča....normálne ju zabi.
Napíš svoj komentár