Ked bola mala vsetci ju mali radi, mile, male , zlate dievcatko, ktore by nikomu a nicomu nedokazalo ublizit. Vzdy sa len usmievala a vokol seby rozdavala radost.
Ked uz trochu povyrastla este stale bola taka, len tie vlasy sa skratili a ostali este trochu viac blondave. MIlovala nadovsetko, mala rada vsetkych, chcela so vsetkymi dobre vychadzat a nemat zaidne konflikty. Darilo sa jej v tom.
Ale potom prisiel zlom, zranili ju a nevedela co ma robit. Zacali sa hlboke depresie, zacala nosit len cierne oblecenie, vlasy si zmenila na cervene, rezala si ruky a bola psychicky na dne. Ale stale v nej bol kusok nadeje ze vsetko bude raz ok.Aj napriek bolesti, ktoru citila vo svojom vnutry sa snazila na verejnosti usmievat, hoci vo svojom vnutry bola zlomena.
Postupom casu jej depresie prestali a prestala sa rezat, jej bolest sa trochu zmernila ale stale to nebolo ono. Stale ju nik nechapal, to co citi.
Ale po dlhdom case znovu nastalo obdobie radosti, uz sa na nej objavovali svetlejsie farby. Ale co osud znovu nechcel, znovu jej zlomili srdce a znovu sa zacalo to tazke obdobie..obdobie bolesti...jej vlasy sa nadobro zmenili na cierne a oblecenie je tiez len cierne, hoci sa usmieva a snazi sa mat dobru naladu jej vnutro stale poznacene ranamy z minulosti.Ostali tam jazvy ktore uz nikdy nezmiznu. POcuva tvrdu hudbu ktora jej pomaha uvolnit sa a odreagovat sa aby nemyslela na spomienky.Na to co bolo. Snazi sa mysliet na to co bude a ci to bude dobre. Stale veri ze raz to bude v poriadku, ved aj ona si uz zasluzi byt stastna..

 Blog
Komentuj
 fotka
mayflower  27. 9. 2007 20:36
zasluzi..
 fotka
gabi  27. 9. 2007 21:15
hmm... ja ju asi poznam... a nebud smutna
 fotka
blackrose1  27. 9. 2007 21:31
to neni o mne....to som vymyslala,chytila ma muza..
 fotka
martinka1112  27. 9. 2007 22:26
pekne,pacilo sa mi t mozno nieco z toho je aj skutocne,.....alebo sa niekedy nieco take stalo,....
Napíš svoj komentár