No tak nikto na túto otázku nepozná jednoznačnú odpoveď, ale keď sa zamyslíme nad celým tým systémom a vezmeme si na mušku médiá. Napríklad nejaký časopis: na prvej strane je popísané ako v nejakom štáte vykradli obchod a zabili všetkých prítomných. Na druhej strane je niečo o nepokojoch, ako sa ľudia búria, protestujú v uliciach a všetkými možnými spôsobmi porušujú zákon. Na tretej strane sú zverejnené rozhovory so smútiacimi rodinami tých ktorý zahynuli pri útoku teroristov. Na štvrtej strane je opísaný masaker v americkej škole kde žiak vystrieľal polovicu študentov len preto že mal komplex s detstva a jeho rodičia to nezpozorovali. Na piatej stránke je odfotená nejaká celebrita čo rozdáva chudobným deťom sladkosti, aj keď to nie je z jej vlastnej vôle je to predsa len dobrý skutok. Takže dobro na svete má šancu len 1:4 no to veru nie je dobrá perspektíva do budúcnosti a preto by sme sa mali snažiť aby bol svet lepší.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
chicalavativa  1. 4. 2009 17:44
keby sa dalo..sa spravat lepsie, dobre, aby bolo vsetko oki... ked nas niekto nazlsti, vybyjame si zlost na druhych, ti su tiez nastvani a vybyjaju si zlost na druhych..taky obycajny kolotoc... a cim dalej, tym viac je len zla...a dobro?? ako si spominal o tie sladkosti... spravila to preto, aby sa zviditelnila...to nie je dobry skutok..ale ved..my jednoduchi ludia sa snazime robit vsetko preto, aby nas zivot stal zato, ze???
 fotka
smajlgirl  22. 8. 2009 12:16
Pekné svätá pravda ..
 fotka
vampiresister666  29. 8. 2009 17:59
svet je dobry len ja som zla >
 fotka
bibla  19. 9. 2009 16:53
a kto to zlo robí?nie my ľudia?chceme aby bol voči nám svet a ľudia v ňom dobrý,ale čo my?čo chceš aby iný nerobili tebe nerob ani ty im.ale dá sa to aj otočiť:to čo chceš aby ľudia robili tebe rob aj ty im.je zvláštne,že sa stále zamýšľame nad nespravodlivosťou a pritom my sami sme jej pôvodcami...pekne napísaný blog inak...
 fotka
antifunebracka  25. 11. 2018 01:39
Krásne napísané, od zajtra začnem!
Napíš svoj komentár