Prečo je to tak? Píšem a slzy sa mi kotúľaju dole na klávesnicu. Nemôžme byť spolu. Už nikdy. nechápem prečo si to spravil. keby len nie boli by sme aj teraz spolu. Boli sme skvelí pár ale ty si to zničil. Áno obviňujem ťa. To TY si poškodil náš vzťah. Ty SÁM si sa poškodil. Niečo sa stalo. Boli sme spolu krásni. Naše životy boli v pohode. ja som sa tešila z každého dňa, každej minúty, každej sekundy, ktorú som strávila s tebou. myslela som že je to vzájomné. Všetko tomu nasvädčovalo. A potom...

V deň keď mi to oznámili som bola nakupovať. Kúpila som dva prstene. Jeden pre mňa a druhý pre Teba. A taktiež som si kúpila nové šaty, na rande s tebou. Páčili by sa Ti. Jarka ma odprevadila až k dverám a sľúbila som jej, ako že sa jej hneď po tom ako ti zavolám ozvem. Nikdy som Ti už nezavolala.

Vošla som dnu a mama sa okolo mňa vrhla. Nechápala som, čo sa stalo. "Ach Ray, vďakabohu." Vravela mama a plakala. Odtiahla som ju od seba. "Čo sa deje? " spýtala som sa. Otec sa ku nej postavil. "Mysleli sme si, že si mŕtva." povedal. "Mŕtva? ! " nechápala som. "Prečo by som mala byť...mŕtva? " "Zlatko tak ma to mrzí..." plakala mama. "Povie mi už niekto čo sa tu stalo? ! " vyhŕkla som a vôbec sa mi nepáčilo kam sa tento rozhovor schyľoval. "Tvoj...tvoj priateľ Gary..." "Čo je s ním? " spýtala som sa a do očí mi vhŕkli slzy. Pomaly som si domýšľala čo sa stalo. "On...dnes popludní...skočil s mrakodrapu."

Chvíľu som tam len tak stála a pozerala som sa na nich. Na lícach som cítila horúce slzy. "nie." zašepkala som po chvíli. mama sa pokúsila ma objať, ale ja som sa jej vytrhla. "NIE! ! " vykríkla som a vybehla som hore po schodoch do kúpelne. Rýchlo som sa tam zamkla. A začala som plakať. Spomenula som si na náš rozhovor.

"keby si mal pred smrťou na výber, akú smrť by si si vybral? " pýtala som Ťa kedysi dávno. "Skočil by som z výšky...a vychutnal by som si let dolu." Povedal si a ja som si vtedy nepredstavovala, že by si to niekedy spravil...

Milujem Ťa a navždy Ťa budem milovať...Raz sa stretneme a ostaneme večne spolu...a ver mi...dlho čakať nebudeš...
S láskou Tvoja Ray

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
adka279  30. 7. 2009 22:54
vješ čo? ja ti dám 5 hviezdičiek už len preto že tá baba si nezačala rezať žily.
 fotka
pukynka_15  30. 7. 2009 23:01
.... a preco skkocil?
Napíš svoj komentár