Niekedy sa stane, že nadpis predčí všetky očakávania a úplne vystihne pointu celého blogu.

Zbytočne sa tešíte bambuliatka, v tomto prípade to tak nie je.

Je tu jedna vec, ktorá ma serie na srdci. Či ťaží, alebo no. Tak nejak. Stáva sa mi to dosť často, a dnes zase. Idem si tak do nákupného centra, úplne nevinne. Vystúpime s kamoškou z autobusu, a ja, že prídem k nej a chytím ju pod pazuchu tak za rameno, no viete, lebo som jej chcela čosi povedať, a ono sa z nej vykľuje niekto iný. Proste som sa nacapila na nejaké cudzie dievča. Ale staršne sa na Zuzku podobala! Fakt.

No nič, ďalšia osoba na siahodlhom Zozname osôb, ktoré ma pokladajú za feťáčku so schizofrenickými sklonmi. A Zuzka sa samozrejme ujebáva na mojom omyle. Ale ste mali vidieť tú „Ževrajzuzku“ keď som ju chytila a pošuškala jej že najprv musíme nájsť vécka lebo sa doštím. A to sa mi stalo už tretíkrát! Nie že som sa došťala, ale že som si splietla ľudí.

Nevadí. Neskôr sme šli do potravín, kúpili sem si také divné rožky, po chvíli na mňa kamoška zvreskla: Spadla ti slanina! A začala sa rehotať na plné pecky, akoby povedala niečo neskutočne vtipné. V takýchto chvíľach si človek uvedomí, že niet nad skutoných priateľov. Hlavne keď na vás okolití ľudia nechápavo čumia, a jedna babka si rýchlo vezme svoje makovníky a odcupitá so strachom v očiach čo najďalej.

Potom som sa tvárila, že ju nepoznám, ale ide to ťažko, keď dotyčný nepochopí vašu ignoráciu a začne do vás štuchať so slovami: Saša čo si hluchá?

Potúžené výdatným rožkom sme zašli do obchodu s oblečením. Zuzka skúšala plavky, a zavolala ma do kabínky na „odbornú radu“.(ja neznášam nakupovanie Po chvíli som zhodnotila, že má proste malé didy(malé na tie plavky, ktoré skúšala). Chlapík z vedľajšej kabínky to asi nepochopil, tak sa nás spýtal cez stenu: Slečny, môžem sa pridať?

Vtedy sme už mali dosť, odišli sme preč. Aj tak si tie plavky nekúpila. Ako, toto sa deje skoro vždy. Také divné veci. Nič hlboké som týmto nechela povedať, len toľko, že zajtra je pondelok, začína pracovný týžden, tak už by ste mali ísť spať, a nie tuna na nete čítať blogy.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
srdce1357  15. 6. 2008 23:25
hej áno už sa ide spať!

ale trebalo sa trocha posmiať pred spaním

tak dobrú noc!

a dobrý blog
 fotka
susenejablko  15. 6. 2008 23:43
brú...uz nikdy viac nebudem nic v nedelu vecer citat...
 fotka
dudri  16. 6. 2008 21:24
A tebe by boli tie plavky dobre?
 fotka
bezruka100nozka  17. 6. 2008 15:43
teba len to zaujima!
 fotka
dudri  17. 6. 2008 20:22
To by ta zaujimalo, co?
 fotka
antifunebracka  26. 3. 2017 17:22
CHúďa baba, teraz bude mať celoživotné komplexy z malých.
Napíš svoj komentár