Na tej fotke si prudko jebateľná... No ok.. Ešte keby mi to povedal môj priateľ... Asi by som sa nenahnevala... Alebo.. Fajn.. Zajtra mu to skúsim v stane po tme pripomenúť. Áno. Radšej po tme, aby mi to nemohol vyvrátiť
(Inak, láska, dík, že si mi to povedala aspoň Ty od Teba si to faaaakt že moc cením. Šak bútľavá vŕba 4ever. jj ja vem

Dnes ma napadla jedna taká myšlienka. Ok, priznám sa..nestáva sa to často, že ma napadne myšlienka. Ale to nie je chyba, nie je to nič zlé. Práve naopak! Aspoň je vidieť, že som naozaj moooocenko silná a ( aj keď niekedy s vypätím posledných síl ) predsa sa jej dokážem ubrániť. Neviem čím to je, či tým, že sú na našej škole maturity alebo globálnym oteplovaním alebo tým, že na mňa hľadí z časopisu nezničiteľlný Chuck Norris so zbraňou v ruke, ktorý mi prudko sťažuje písanie tohto blogu... Ale, ľudia, tramtararááám!!! Fanfáááry.... ĽUDIA ZAČÍNAJÚ BYŤ PRÍLIŠ SEXUÁLNE AKTÍVNI. Tak to je moje odhalenie dnešného dňa, ktoré má za následok, že ma napadla už tá vyššie spomínaná myšlienka. No a teraz k nej.
Nič by sa nedialo.. Veď ľudia, je to každého osobná vec. (ktorú ja podporujem Ibaže má to malý háčik, a tým je moja geografia. Už teraz som z geoše na takú 3-4.. Ani sama neviem. Ide o to, že ma onedlho čaká písomka, v ktorej budem vravieť o populačnej krivke. A takýmto tempom sa tá populačná krivka rapídne zmení. Vraj do takých 90 rokov nás bude 2x viac. No dobre no.. Už asi v 4. ročníku ma učili, že kým sa to malé pekné narodí tak trvá takých 9 mesiacov, čiže moju písomku to asi neohrozí. Ale čo ak budem z geoše maturovať? Čo potom?
Sú 2 možnosti:
1; sexuálna aktivita vyvrcholí obrovským nárastom populácie, čo bude mať za následok absolútne vyvrátenie odhadu rastu populácie, a tým to zmení aj učebné osnovy, čiže učivo, ktoré budem musieť ovládať.
2; sexuálna aktivita môže vrcholiť bez následku rastu ľudskej populácie, ale s následkom rýchleho vzostupu priemyslu orientovaného na výrobu sakra dobrých prezervatívov. A z toho opäť vyplýva, že sa budú musieť zmeniť učebnice a teda ja sa zase budem musieť učiť niečo nové. A to to, že našim najrozvinutejším priemyslom nie je napríklad poľnohospodárstvo ale „erotický“ priemysel. Import a export spotrebného tovaru radšej už riešiť nebudem.

Každý v mojom okolí mi totiž čím ďalej tým viac hovorí o intímnych zážitkoch a podobne. (teda nie vždy musí povedať sám..na mňa sa proste tieto veci akosi lepia..) A ja len premýšľam, aký to bude mať následok. A ešte: „Či ho môžem nejako pozitívne ovplyvniť aj ja“ Ale, samozrejme, ako vždy, k ničomu som nedospela...(to bude isto tým Chuckom z časáku) Takže vás všetkých len prosím... Dajte mi vedieť čo najskôr, ako sa bude vo vašom okolí všetko vyvýjať. Aby som sa tieto kraviny nemusela tesne pred maturou preúčať.

 Blog
Komentuj
 fotka
blackline  26. 5. 2008 23:22
no myslím si že sa ani toho nedožijeme ked v roku 2036 má padnuť asteorid teda nič sa nebude meniť lebo nebudú peníze na to ale som sa brutalne nasmial
 fotka
lenc_a  27. 5. 2008 09:47
dost od veci blog ale neva celkom fajn
 fotka
tenpatic  27. 5. 2008 10:56
no ja len dodám ze: uf
 fotka
cerwik  9. 11. 2008 12:19
to bude asi tym ze vsetci okolo teba dospievaju
Napíš svoj komentár