Vek: 25 (alebo presnejšie 1025 ak rátame 1000 rokov zmrazenia)
Rasa: Človek
Rodná planéta: Zem
Rodina: Otec Yancy Fry, Brat Yancy Fry Jr., Matka Pani Fryová a praprasynovec Farnswort
Povolanie: poslíček
Najlepší priateľ: Bender

Ak sa vám zdalo, že zo Zoidbergovou rodinou je to ťažké, tak s rodinou Frya je to priam hrozné. Fry má otca a mamu ako každý normálny človek, ale problém nastal vtedy, keď sa v dieli Rooswel dostal do roku 1947 (čo je predtým ako sa narodil ako jeho otec), omylom zabil svojho dedka a potom sa ešte vyspal so svojou babkou čím sa stal svojim vlastným dedkom a jeho otec je zároveň jeho synom, jeho brat je zároveň jeho vnukom a jeho k jeho pra pra pra pra pra..... synovcovi Farnsworthovi si musíme ešte dve „pra“ pridať.

Bez neho by seriál nezačal, práve on doručoval pizzu do kryogenického laboratória, kde omylom na 1000 rokov zmrzol. Väčšinu ľudí by „položilo“, keby bol sa prebrali a zistili, že všetci jeho príbuzní, kamaráti, rodičia, baba sú už mŕtvi, ale Fry to jednoducho okomentoval slovami: „Jupí“. Fryovým snom je začať chodiť s Leelou, vypiť viac piva ako Bender, naučiť sa hrať na Halofonder.

Fry sa neuveriteľne často prejavuje ako hlupák, ale narozdiel od napr. Zoidberga je Fry aj citlivý, gesto ako z hviezd poskladal romantický odkaz pre Leelu, alebo ako smútil sa svojim psom, či za Benderom, prípadne ako čakal kým sa Leela preberia z kómy boli ozaj dojemné. Jeho hlúposť je podmienená aj tým, že v detstve ho rodičia nedali do školy – považovali to za zbytočné mrhanie peniazmi daňových poplatníkov. Fry bol inteligentný jedine vtedy, keď ho napadli červy, ktoré chytil od bagety zo záchodového automatu. Ale jeho hlúposť má aj výhody, ako jediný je odolný voči vlnám delta, vysielaných od mozgožrútov.

 Blog
Komentuj
 fotka
smajdalf  20. 10. 2011 20:03
Pokiaľ viem volá sa to Holofoner (ale asi sa mýlim) a som si absolútne istý tým, že to nebola bageta, ale sendvič...
 fotka
baja199614  20. 10. 2011 20:10
sendvič si kúpil od Zoidberga v epizóde Burza bezcenných papierov, ale červy dostal z bagety, som si na 100 pro istááá...
 fotka
marek594  20. 10. 2011 20:56
@smajdalf má pravdu je to Holofoner a bol to sendvič.

Futurama - Season 3, Episode 4: Parasites Lost
 fotka
smajdalf  20. 10. 2011 21:01
sendvič si od dr. Zoidberga kúpil maklér z 80 rokov, ktorý mal měkostnici... A červy dostal zo sendviču zo záchodového automatu, zakedy leela tankovala (a pokiaľ viem aj umývala čelné sklo lodi
Napíš svoj komentár