Sedel na posteli a v ruke držal pohár červeného.Usmieval sa na mňa: "Poď ďalej, posaď sa." Hneď mi aj podával pohár vína. Bola som stále oblečená v kabáte a kabelku som si nemienila odložiť na nejakú stoličku. "Prišla som si len po moje veci, Maťo, ja už sa s tebou nevyspím. Všetko, čo bolo, skončilo. Nemôžem to už viac urobiť. Ubližuje mi to." Sedel si na tej posteli ako dáky kráľ a stále sa tak hlúpo usmieval! Rozčuľovalo ma to! Musíš byť v pohode. Hlavne sa nestresuj, žiadna panika, ty to zvládneš.
V hlave mi zneli všetky tie hlasy Lucky a Very ako ma Maťo len využíva a hento a tamto, že som mu dobrá len na jedno. No, keď vidím tie jeho oči a úsmev.. Ach, prečo tie hlasy slabnú? Kde ste baby, keď vás potrebujem? Ešte aj tá sprostá hudba v ušiach! Vypnite to niekto! !
"Dobre, Cica, ako len chceš, ty si šéf. Veď ťa nevolám na sex, len na pohárik vína. Červené. To sa neodmieta." Ty sviňa! Neusmievaj sa na mňa! Ja viem, čo odo mňa chceš! Kedy som si vyzliekla kabát? A prečo mám kabelku tak ďaleko od rúk? Nie, nie.. Toto sa už musí raz skončiť! Buď silná, Leni. Máš na to. "Nádherne voniaš, ako si sa dnes mala? Pre koho teraz robíš? " Haha, hlupák, neskočím ti na to. To bolo veľmi lacné, Maťko môj.
Teraz som v podstate na voľnej nohe, zháňan, čo môžem. Ale takto mi to vyhovuje viac. Naozaj." A usmiala som sa. Bože, prečo som taká hlúpa? ! Načo si sa usmievala, ty krava. Len pokoj, ešte stále je to v norme. "To víno je fantastické, ale už budem musieť ísť. Musím si vybaviť ešte pár telefonátov." Maťo sa na mňa pozrel, akosi zosmutnel. Alebo sa mi to len zdalo? Možno ma má stále rád. Čo keď ma má rád? Nechala by som ho? Veď ho milujem.
Nie, musíš vypadnúť. Choď. Bež! Vypadni z toho bytu! ! ! "Prepáč, musím ísť." "Kam sa ponáhľaš, Lenuška? Nechoď ešte. Zostaň aspon 5 minút." V rýchlosti premýšľam: "Nie. Mrzí ma to." Už som oblečená a vo dverách kričím: "Tak sa maj! "
Až doma som zistila, že som si uňho nechala všetko to, po čo som išla. Veď som len sprostá. Budem sa tam musieť vrátiť. Len či.. Odolám?

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
gaaragirl  21. 7. 2008 17:25
no dúfam, že odolá je to na pokračovanie?
 fotka
fesanda37  21. 7. 2008 17:39
a zrodila sa hviezda ja stale hovorim ten eroticky pribeh by si mala poslat do evy mohla by som byt tvoj manager a vsetci by sme na tom zarobili mozno by si casom napisala knihu a ziskala nejaku nobelovku za literaturu
 fotka
qirqi  21. 7. 2008 17:58
..fuuha.. dobré odolala .. pekne napísané.. len neviem či aj v real by sa podarilo odolať ..
 fotka
kasicka  21. 7. 2008 20:18
uuha tak toto je dobréé.čakám na pokračovanie to je podľa skutočnosti?
 fotka
lola8  21. 7. 2008 20:18
jjjj odola to je na pokracovaniee?
Napíš svoj komentár