Strach.. Čo je to strach??? Je strach tá panika, ktorá nás chytí keď zbadáme pavúky, sme v uzavretom priestore alebo keď sa z ničoho nič ocitneme v tme??? Alebo je strach to, keď pozeráme horor a nevedomky si zakrývame oči.. Či keď nás niekto hodí do vody a my nevieme plávať.. Alebo keď ste nečakane hocikde z hocičoho spadli a pred ocami sa Vám premietli tie spomienky.. Všetky spomienky.. Alebo ten strach z nepoznaného.. Čo nás čaká, čo nás neminie.. Čo sa stane zajtra??? Čo bude o rok??? Kto budem o rok???

Strach ma veľa podôb.. Všetci sa neustále niečoho bojíme.. Zajtra idem odpovedať, píšem písomku, mam skúšky.. Spravím ich alebo nie??? Zajtra idem na konkurz do novej práce.. Teším sa či mám strach??? Bude vedeniu moja osobnosť sympatická??? Áno, je veľa otázok a odpovedí, pri ktorých nám zviera žalúdok a dvíha sa nám krvný tlak.. Kedy to skončí.. Budeme niekedy pokojní a mat super život, kde sa nebudeme báť??? Myslím, že nie..

Mám pocit, že normálny človek sa bojí neustále niečoho.. Niekedy ani nevie čoho.. Osobne mám najväčší strach zo samotného strachu.. Viem, možno to nedáva niekomu zmysel.. Ale skúste si to každý vysvetliť po svojom..

Jeden milý pán mi raz povedal:,,Strach je náš najväčší nepriateľ, skús sa skamarátiť s odvahou..´´ Je to pravda.. Proti strachu treba bojovať.. A na to treba poriadnu dávku odvahy ..

 Blog
Komentuj
 fotka
pawlo  20. 1. 2008 10:51
O tom citate som este ani eocul - ale ma nieco do seba - asi si ho vezmem k srdcu - len najvacsi problem to bude splnit - ako sa len spriatelit s odvahou?? - to je otazka.
 fotka
ygor  20. 1. 2008 11:09
Skvely nick



btw, strach nie je panika to len na uvod

bat sa samotneho strachu sa nazyva hroza to uz je vyssi stupen strach mas vzdy z konkretnych veci

pekny clanok
 fotka
saddath  20. 1. 2008 11:53
tiez myslin ze pekny blog

hadam sa nebojime,len ked spime
 fotka
galinka  20. 1. 2008 14:27
Ale zase je rozdiel medzi strachom a strachom... Napríklad si nemyslím že sa dá porovnať strach z písomky napríklad s pocitom ktorý som mala včera keď som stála asi tri metre od ožratého agresívneho človeka... V porovnaní s tým je ten strach z písomky len jemná nervozita...
 fotka
tuba  6. 4. 2008 11:16
super blog lubi sa mi krasne napisane a ta odvaha uff vo vela pripadoch chyba
Napíš svoj komentár