Som veľmi rada , že so sa rozhodla písať si blog. Nikdy som nevedela , že to môže priniesť toľko radost ako keď si moje príspevky ľudia tu čítajú a komentujú. Keby som mala hodnotiť tento rok týchto 29 dní plných strachu a neistoty , asi by to nebolo moc dobré , alebo áno.

Napíšte mi niekto , čio je dobré na Novom roku okrem toho že je nový. Za tento rok som sa stihla pohádať so svojou už " bývalou láskou" asi tri krát hrozne a to presne na moje narodeniny , ktoré mám pár dni po začatí noveho roka, vyčerpám si sviatky a potom sa nemám na čo tešiť. okrem toho mám nové to , že som nezistila skoro 10 dní , že má zlomenú nohu a ja so po nej chodila aj keď ma bolela ako šľak.

Pred pár dňami som bola na kontrole v Martine a tam mi neurológ povedal , že mám ísť na rengen a potom sa vrátitť a to som sa dozvedela , že mám zlomenú nohu teda kostičku na nohe čo sa pripája k nej prst. Že prečo ma tak bolí pri chôdzi heh.

To by som nebola čakala , že sa mne môže niečo zlé stať a ako rýchlo. Horšie bolo to , že som bola v nemocnici 107 km od domu tak som si nenchala urobiť sádru a doteraz ju nemám a občas na tú nohu chodím a celkom sa to dá aj keď mi povedali , že moc by som nemala ale ja sa doma
idem zblazniť nudou tak čo má robiť stále sa mi ani na nete nechce byť ani čítať ani spať.

Je tu doma nuda tak sa občas idem prejist na par metrov a na nejakú dlhšiu dobu si na návšteve sadnem aby som ju nezaťažovala , ale aj tak sa premáham , aby som vydržala stáť. tak kto mi čo poradí čo mám robiť aby som sa nenudila !!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
turion  29. 1. 2011 19:41
Na novom roku nevidím ništ dobré tak ako ten predtým je na .....

A keď steš poradiť skús niečo variť to je dobrá zábava pokiaľ to potom nemusíš vyhodiť
Napíš svoj komentár