Možnoste sa už niekedy zamýšľali nad tým , čo by sa stalo, keby si Bohzobral dovolenku ? Pre niekoho sa to môže zdať hodné akurát výsmechu ,ale ako zareagujeme na takúto otázku mi ľudia , čo si hovorímekresťania?

Môže si Boh zobrať dovolenku od nás ľudí bez toho , aby sa nám niečo stalo? Poniektorí bysa pozastavili nad tým prečo sa také mladé dievča ako ja, zaoberá právevierou , ktorú mnohí považujú za výsadu babiek a dedkov. Čo ma je pomodlitbách ! pomyslí si nejeden mladý človek. Budem mať dosť časuvenovať sa Bohu , keď budem na dôchodku , čo ma je terazpo ňom. Idem teda do hĺbky a pýtam sa , čo by sa stalo človeku , ktorýby sa dôchodku nedožil a umrel by mladý , čo s takým? Mnohokrát sanám zdá , že náboženstvo je len o príkazoch a zákazoch , ale nechcemesi pripustiť v našej uponáhľanej dobe jednu zásadnú vec, každí máslobodu Boha prijať, ale ho aj odmietnuť. Ako sa rozhodneme , je na nás!

Boh bol prvý , ktorý voči nám , spravil prvý krok , keď sme zhrešili! Je rad na nás ako zareagujeme na výzvu , ktorá sa v násozýva. Jemné klopanie nenásilné a predsa také intenzívne a milujúce. Mysami máme kľúč od nášho srdca a iba z vnútra môžeme pozvať Ježiša dovnútra.

Onpríde s veľkou radosťou a zoberie si ten náš kameň , ktorý sme si peknevypestovali , aby sme neboli viac zraňovaní . Dovoľme mu vchádzať dnua uzdravovať naše krvácajúce rany , ktoré nie sme ochotní odhaliť anisami pred sebou . Nebojme sa byť zraniteľný pred Bohom lebo On je našasila a pomoc v súžení. Volajme naňho s úprimnosti : Príď Pane Ježišu ,príď a zachráň nás !!!

Ak ste ešte stále neprišli na to , čo je odpoveď na otázku ,čo by sa stalo...?

Leboaj keby bol niekto s ľudí dokonalý a chýbala by mu Tvoja múdrosť, nebolby ničím. U Teba je múdrosť, ktorá pozná tvoje diela , ktorá bolaprítomná , keď si tvoril zemský okruh. Ona vie , čo Tvojim očiam lahodía čo je správne podľa Tvojich príkazov. Lebo , ktorý človek môže poznaťBožiu vôľu? Alebo kto sa dokáže domyslieť, čo chce Pán?

Myšlienkysmrteľníkov sú bojazlivé ,naše úvahy sú neisté. Lebo dušu zaťažujepominuteľné telo a pozemský stánok stláča myseľ , ktorá veľa húta.Ledva poznávame to , čo je na zemi , a len namáhavo chápeme to , čo jepred našimi očami , ktože teda vládze vyskúmať to , čo je na nebi? –

Ktože poznal Tvoju vôľu , ak si mu Ty nedal múdrosť a keď si zvýšav nezoslal svojho Ducha Svätého?( Len) tak boli vyrovnané chodníkypozemšťanov , ľudia , poučení o tom , čo ľúbi sa tebe ,boli chránenímúdrosťou.“ ( Kniha múdrostí , 9 kapitola , 6-9 , 13-18 verš)

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár