Heh, je to tak, prázdniny sa konečne rozbehli Po výlete v Prahe, ktorý dopadol fantasticky, sa pomaly spamätávam, no a v stredu odlietam preč. Áno, Bulharsko ma čaká už po druhý rok. Keďže ten minulý to bola úžasná dovolenka, rozhodla som sa ju tam stráviť aj tento rok, po prvýkrát však bez rodiny a len s mojím miláčikom. Jupííí...!

Tú radosť mi však kazí jedna nepríjemná udalosť, a to moja choroba. Ako tvrdím, prepapala som sa pražskej zmrzliny a moje hrdlo si to odnieslo. V stredu začalo pekelne bolieť a vo štvrtok som už fičala na liekoch. Hrdlo sa unormálnilo, ale odniesol si to nos. Pretože momentálne by som so zatvorenými očami zjedla asi čokoľvek, keďže nič necítim! Well, veľmi nepríjemný pocit, ale skúšam ho prekabátiť novým Nasivinom...a dúfam, že nedostanem teplotu, ktorá je teraz taká typická obranná - cca 37 stupňov.

Už zajtra odchádzam do mojej milovanej Bratislavy, kde navštívim svoju tetu a uja, pozdravím nenarodené bábo a prespím tam. No a v nedeľu sa mi už vracia moje zlato z "rekreácie v Číne"...akurát prehodí veci, a bude letieť znova, tentokrát k moru...hm, ale bola som veľmi prekvapená, že pri mori bol len raz v živote, aj to, keď bol ešte malý Maroško, tak dúfam, že teraz si to užije dvojnásobne...

No budem už končiť, treba ešte dobaliť posledné drobnôstky a stihnúť Sex v meste...

Tak, želám pekné dva týždne, zatiaľ...adieu!

 Denník
Komentuj
 fotka
d170  25. 7. 2008 22:17
Aj ja som bola nachladnutá, ale už mi je lepšie, hádam to aj tebe rýchlo prejde

A k moru by som aj ja veľmi rada išla, lebo tohto počasia mám už fakt dosť

Tak ti želám peknú a hlavne slnečnú dovolenku
 fotka
pawlo  26. 7. 2008 15:35
Pokiaľ je pri tebe ten koho miluješ tak na svoju chorobu ihneď zabudneš.

Dúfam že sa vám aj počasie vydarí.
 fotka
3kacena3  26. 7. 2008 22:46
No tou ,, cestovnou " horuckou sme na tom asi rovnako ja idem zajtra do tabora do chorvatska a uz mam zjedene vsetky nechty ... aaaaaaa !!! hadam to vyde a prajem ti peknu dovolenku !
 fotka
janulka3112  28. 7. 2008 10:59
no tak si to tam poriadne uži, oddýchni si a uvidíš, že to bude najlepšia dovolenka v tvojom živote, lebo tam budeš so svojou láskou... veľmi ti to prajem a potom napíš ako bolo...
Napíš svoj komentár