-Ahoj Beáta. Stalo sa .... Stalo sa v noci to, ....čo si myslím?- vysúkal som zo seba.
-Óóó, moja hlava.- ozval sa Kubo vedľa postele.
-O môj bože.- musel som si sadnúť. Je to čoraz horšie. Beáta sa na mňa lišiacky usmiala, čiže áno, stalo sa to.
Beáta má takú malú záľubu. Ona si to rozdáva s každým chalanom z nášho ročníka, ktorých nachytala opitých, alebo sama opila.
Asi po troch hlbokých nádychoch som sa aspoň trošku ukludnil a uvedomil som si, že som stále holý. Rýchlo som si išiel pohľadať svoje trenky no Beáta sa postavila a zastavila. Pritlačila sa ku mne a začala bozkávať.
-Prestaň!- odtlačil som ju od seba a obliekol sa. –Mala by si odísť!-
Zatvárila sa dotknuto. No len na chvíľu. Potom zase nahodila lišiacky úsmev a išla ku mne.
-Hneď!- vypľul som zo seba. Jakub sa medzi tým spamätal, vstal zo zeme, mimochodom tiež nahý, a išiel, skôr utekal do svojej izby.
Teraz sa už tvárila dotknuto dlhšie ako pár sekúnd. Zobrala si veci a odišla, no predtým sa ma znova pokúsila pobozkať. Otočil som sa jej chrbtom. Vtedy prišiel Kubo do izby a postavila sa vedľa mňa. Už oblečený.
-Fajn. Toto oľutujete!- otvorila vchodové dvere, vyšla a tresla s nimi.

-Uvedomuješ si, že sa o tomto dozvie každý zo školy?- spýtal som sa Kuba.
-Hej uvedomujem, no ona sa pochváli každým novým úlovkom. Teraz si môže konečne pripísať na zoznam aj nás dvoch! To je naozaj úžasné!- pohoršoval sa Jakub.
-Dlho sa šuškalo, kto asi bude ďalší, ale fakt som netušil, že to budeme my dvaja a ešte k tomu naraz! Vieš čo ma na tom štve najviac?- spýtal som sa ho.
-To fakt netuším.-
-Že som bol ešte stále panic. A navyše som bol opitý, čiže si z toho nič nepamätám.- povedal som zahanbene.
-Hovoríš to akoby som ja nebol panic.- povedal pohoršene.
-No dobre, ja sa musím ísť osprchovať. Je mi zle len pri predstave, že sa so mnou bozkávala.- zhnusene som sa poobzeral po tele.
-Dobre, ale švihni si. Ja pociťujem to isté.-

Po desiatich minútach v sprche som sa utrel, obliekol a išiel vyhodiť posteľné prádlo. Narábal som s ním, akoby to bol toxický odpad. Radšej som sa na to moc nepozeral, pre istou. Predsa len kúpeľňa je obsadená. Keď sa Kubo osprchoval, vychystali sme sa a išli do školy.

Len, len, že sme stihli prísť do školy načas. Ako som očakával, už všetci vedeli o tom, že sme sa s ňou vyspali. Tí, čo sa s Beátou už vyspali nám hovorili: -Vítajte v klube. Držali ste sa dlho, no... smola.-. A druhý hovorili presný opak: -Pozrite. Ďalší, čo podľahli.-

Ťažký to život stredoškoláka.

 Blog
Komentuj
 fotka
mizoyka  14. 4. 2010 21:29
ach,chlapci sú strašní...



zasa nejaká suka,ktorej podľahne v stave opitosti aj hlavný hrdina...no som zvedavá ako sa bude tváriť Lucia,keď sa to dozvie...
 fotka
avatar15  14. 4. 2010 21:39
to aj ja ja to dopredu nevymyslam
 fotka
kiminqa4  15. 4. 2010 10:27
suhlasím s mizoykou ^^
Napíš svoj komentár