***Idem od piatku preč tak som dal jeden diel skôr, ale ináč ich budem pridávať v stredu.***


Zavrel som oči a zhlboka som sa nadýchol. Chyba! Každý kúsok môjho tela sa začal rozpadať. Posledných pár dní ma držala pri živote láska k Lucke. A teraz, keď som o ňu prišiel sa mi začína všetko rozpadať. Mám chuť si ľahnúť na posteľ a rozplynúť sa. Opustiť toto telo. Opustiť toto miesto. Opustiť všetko.......

No nič, treba sa ísť opiť.

O polhodinu som už sedel v jednej peknej malej krčmičke s Jakubom pri poháriku vodky. Vlastne už pri treťom.
-Prečo sú baby také sprosté. Nie aby boli šťastné, že majú pri sebe chlapa. Prosím vás, ďalšiu vodku.- objednal som ďalšie pitie, keď som si vylieval srdce Kubovi.
-Presne. Pamätáš na Nikolu? Nechala ťa kvôli Dávidovi, ktorý, keď ho začala obletovať, tak si ju ani len nevšimol.- Dávid je chalan z našej školy, ktorého chce každá baba, bo jeho tatko je až nechutne bohatý a Dávid to dáva na sebe značne vidieť. Nosí značkové oblečenie, na míle ďaleko je cítiť jeho značková voňavka a každé ráno ho vozí do školy limuzína so šoférom. Ale je to celkom fajn chalan až na to, že je strašne, ale príšerne pyšný, neuznáva nikoho len seba, ak náhodou nevyhrá, tak každého obviní z podvádzania. Ale ináč ujde.
-No pamätám. Potom za mnou zase doliezala. Alebo tá tvoja. Ako sa volala?-
-Michaela.-
-Hej, tá. Najskôr ťa strašne opaľovala a potom ťa nechala tak.-
-Hej, presne tak. Baby sú proste nevďačné.- uzavrel Kubo debatu.


Po ďalších piatich pohárikoch už začínala byť zábava. Alkohol je dobrá vec. Každú krvácajúcu ranu zaleje krásnou opojnou ľahkosťou. Nič ma nebolí. Nič necítim. Nič ma netrápi.


Au, moja hlava, uvedomil som si tú strašnú bolesť po pár sekundách ako som sa zobudil. Posadil som sa. Paplón sa mi napol a zosunul zo mňa. Čo Kubo netrafil do svojej postele?, pomyslel som si s úsmevom. Strčím doňho. Hups. Toto nie je Jakub! Ani som si neuvedomil ako, som stál vedľa postele. Nahý! Toto nie! Toto je zlý sen! Ešte v ten deň keď ma odmietne jedna úžasná osoba vyspím sa s úplne neznámou babou! Toto sa môže stať snáď len mne!

-Dobré ráno, krásavec.- pozdravila ma tá baba V MOJEJ posteli.
Bože, to je Beáta z mojej triedy! Som v naozajstnom a hlbokom keli!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
kiminqa4  7. 4. 2010 21:48
waaaaaaaaaaaaaa toto je aké? O.O ja nemám slov další dieeeeel ^^
 fotka
natalinqa  7. 4. 2010 22:12
Blueh :S
 fotka
mizoyka  7. 4. 2010 22:33
niéééééééé...to nieéééé to s ami neľúúúbi...:/
 fotka
michellka  16. 5. 2010 23:18
hahahah
Napíš svoj komentár