Och, čo sa to so mnou deje??? Nemôžem byť šťastný? Musí sa zakaždým niečo pokaziť?
Nie, ja sa nevzdám, budem bojovať. Nedovolím, aby sa pokazilo aj toto. Veď keď som pri Zuzke, cítim sa, ako keby som bol v raji. Jej vôňa, jej úsmev, jej hlas, ktorý šepká moje meno, jej ruky čo ma objímajú. To je všetko moja droga. A keď som bez nej tak mám pocit, že sa rozpadávam, dostávam absťák.

Pomali sa mi myšlienky strácali, ako som zaspával. Prestával som o sebe vedieť.

Ráno som sa budil s pocitom, že dokážem všetkou, čo si zaumienim. Tak to využijem a postarám sa o tom, aby som o Zuzku neprišiel.

Tak ako každý deň, tak aj dnes som čakal na Zuzku pred jej vchodom opretý o stenu s rukami vo vreckách. Keď som ju videl, ako vychádza z výťahu, zdvihol som pohľad na anjela kráčajúceho ku mne a usmial sa
-Ahoj láska.- pozdravil som.
-Ahoj.- usmiala sa.
-Všetko najlepšie.- usmial som sa lišiacky, spoza chrbta som vytiahol ruku, v ktorej som mal ružu, podal som ju Zuzke, ktorá na mňa zaskočene pozerala a pobozkal som ju. Potom sa usmiala a hodila sa mi okolo krku.
-Ďakujem.- pobozkala ma. Znova sa zasmiala a znova ma pobozkala.
-Som si myslela, že zabudneš.- usmiala sa zahanbene.
-To si ma potom dosť podcenila.- uškrnul som sa. Zuzka sa postavila na špičky a objala ma okolo krku. Ja som sa sklonil a chytil ju okolo pása. Začali sme sa bozkávať, vpíjať sa do seba. Chceli sme cítiť jeden druhého. Bože, aké by bolo krásne zastaviť čas a užívať si túto chvíľu naveky. Posunul som jednu ruku nižšie, na je zadok. Zuzka mi chytila moju neposlušnú ruku naspäť na jej pás. O chvíľku mi už zase ruka skĺzla naspäť na jej zadoček. Nechala ju tam.

Po nejakom čase, čas ubieha rýchlo, keď máte čo robiť, sa Zuzka odo mňa odtrhla. Zaprotestoval som a pritisol som si ju späť. No ona sa nevzdala a jednu ruku mi položila na moje pery, ktoré túžili po jej perách a keď sa nadýchla povedala: -Nerada to hovorím, ale už by sme mali ísť do školy, aby sme neprišli neskoro. Veď sám si hovoril, aký vie byť školník milý, keď niekto príde neskoro.-
Má pravdu, ale mne sa nechce vzdať sa tejto krásnej chvíľky. Túžim tu takto stáť, pri krásnom anjelovi, bozkávať ho a už nikdy sa od neho neodtrhnúť. Ale nakoniec som sa vzdal, pustil Zuzku a ruka v ruke sme sa vybrali do školy.

 Blog
Komentuj
 fotka
frenkie477  23. 6. 2010 21:37
píšeš to priebežne alebo to máš dopredu napísané a dávaš to sem po kúskoch ?
 fotka
bibla  24. 6. 2010 14:22
pekné,pekné
 fotka
wordsarejustdropsofrain  24. 6. 2010 22:26
Wooou ♥ Ja toto milujem
 fotka
kiminqa4  27. 6. 2010 01:29
prvé riadky mi strašne prišli povedomé ,opet krásne!
 fotka
avatar15  27. 6. 2010 19:53
dakujem

@kiminqa4 jake zle... inak... dakujem
Napíš svoj komentár