-Preboha nie. Ja milujem teba. To som ti len oznamoval.- ubezpečoval som Zuzku.
-Vážne?- spýtala sa s radosťou.
-Samozrejme hlupáčik.- usmial som sa, objal ju a pobozkal.

Keď zazvonilo na hodinu, išiel som do triedy a vyrozprával som chalanom všetko čo sa stalo s Luciou aj so Zuzkou, pekne od slova do slova.

-Lucia má pravdu. Nerieš to už. Zabudni na ňu. Máš predsa Zuzu a ste spolu šťastný. Nie?- upokojoval ma Jakub.
-Súhlasím s Kubom. Lucia je minulosť. Teraz mysli na Zuzku a snaž sa ju nestratiť. Je to fakt super baba a perfektne sa k tebe hodí. – pridal sa Mišo.
-Máte pravdu chalani. Budem si užívať prítomnosť a tešiť sa na budúcnosť, a zabudnem na minulosť. Dnes si ma nevšímajte. Musím to ešte vstrebať.- zasmial som sa. Chalani sa rozosmiali so mnou.

Po vyučovaní sme sa znova všetci ( Jakub, Mišo, Zuzka a ja ) stretli a išli na obed. Ako sme po obede opúšťali školu, som sa oddelil od chalanov a išiel som so Zuzkou do parku.

Po hodine prechádzania a bezstarostného rozprávania sme si sadli na lavičku, kam som kedysi zaviedol aj Luciu. Ako sme tak bez slov, len v objatí ticha prírody pozorovali jazero a všetko živé navôkol, sa Zuzka pritúlila ku mne, objala ma a ja som ju začal bozkávať. Prechádzal som jej jemne nosom po lícnej kosti, posunul som sa nižšie na krk. Bozkával som jej jamku medzi kľúčnymi kosťami, perami som sa jej obtieral o krk. Privádzal som ju k šialenstvu. Od vzrušenia sa celá triasla. Ja som na tom nebol o nič lepšie. V tej chvíli som pomyslel aj na čosi iné. Ale povedal som si, že mám na to ešte čas a neviem, či by s tým Zuzka súhlasila. A navyše, má len 16. Ach jó, musím počkať dva roky, či? Uškrnul som sa.

A tak to nakoniec skončilo ešte asi ďalšou hodinou bozkávania.

Na druhý deň som Zuzku čakal pred jej domom rovnako, ako predošlé dni. Znova sme sa vášnivo bozkávali pri bráne, aby nás nikto nevidel, hlavne jej mama. Potom sme sa vybrali ku škole. Pred vchodom sa vášnivo bozkávala Lucia s niakým chalanom, ktorého som nepoznal. Nechápem prečo, ale niakým čudným spôsobom ma to zraňovalo. Ako sme prechádzali okolo, chytil som Zuzku okolo pása a spolu sme sa smiali na vtipe, čo práve povedala, ale ja som mal chuť pozrieť sa dole a so sklopenými ušami neviditeľne prešmyknúť okolo nich, ale musel som sa pretvarovať aby si náhodou nemyslela, že vyhrala. Nechápal som, prečo som mal nutkanie to spraviť. Ale pre istotu som sa s tým nezaoberal kým som pri Zuzke.

Keď sme sa už dosť vyobjímali a vybozkávali, išli sme každý do svojej triedy. Hneď ako som si sadol som chalanom vyrozprával, čo sa mi stalo pri Lucii. Keď som im to dopovedal, vymenili si ustarostené pohľady a Mišo mi povedal: -Preboha!!!! Ty ju stále miluješ!!!!-

 Blog
Komentuj
 fotka
belzeboss  16. 6. 2010 23:08
pozor, casto opakujes tie iste slovne spojenia
 fotka
kiminqa4  17. 6. 2010 20:14
OOOOOOOOOO.OOOOOOOOOOO to nemyslíš vážne ja cu aby ostal so zuzkouuu xDD
 fotka
avatar15  17. 6. 2010 20:28
@kiminqa4 to sa este len ukaze
 fotka
zuzulka98711  19. 6. 2010 00:21
žiadna Lucia sa konať nebude! Zakazujem!
 fotka
bibla  19. 6. 2010 14:12
jj Zuzka je lepšia... aj naša Zuzka @zuzulka98711 s tým súhlasí,že?
 fotka
zuzulka98711  19. 6. 2010 14:14
@bibla jasné, že Zuzka je lepšia
 fotka
bibla  19. 6. 2010 14:17
 fotka
avatar15  20. 6. 2010 15:22
 fotka
mizoyka  28. 9. 2010 16:57
Zuzu odpratať!
Napíš svoj komentár