Jeden po druhom vychádzali z lesa a stavali sa v odstupe pár metrov od seba.Prvý muž, ktorý vošiel na čistinku sa hneď stiahol, aby mohol prejsť druhý.Bolo jasné, kto je vodcom skupiny.Tretia bola žena, videla som jej žiarivo červené vlasy.Začali sa opatrne blížiť k nám.Ako sa približovali, všimla som si, akí sú od Cullenovcov odlišní.Kráčali ako mačky, ich krok sa mohol každý chvíľu zmeniť na zakrádanie.Mali na sebe bežné turistické oblečenie, no bolo obnosené, a boli bosí.Vodca mal ostrihané vlasy, muž, ktorý ho pustil mal vlasy dlhé, svetlé a zopnuté gumičkou.Žena mala svoju žiarivú hrivu plnú lístia a halúzok z lesa.Pichľavými očami si premeriavali Carlisla.

Videla som Bellu, ako sa pozerá na toho ich vodcu, podľa nej bol najkrajší.Poznala som ju.Jeho pleť mala olivovo hnedú farbu a vlasy mal lesklé a čierne.Žena bola divoká, oči jej nepokojne behali a strapaté vlasy jemne povievali vo vánku.Jej držanie tela pripomínalo mačkovitú šelmu.Druhý muž zostával vzadu, no moje oči ho aj tak našli.Bol o niečo útlejší, ako ich vodca, jeho svetlohnedé vlasy a pravidelné črty boli neopísateľné.Jeho na prvý pohľad pokojný pohľad bol najostražitejší.Aj ich oči boli iné, boli čierne, znepokojujúce a zlovestné.Vodca vykročil ku Carlislovi a mne sa uvoľnil priestor, pomedzi ktorý som mohla obdivovať toho blonďatého upíra.

Zdalo sa nám, že počujeme niekoho hrať.Ja som Laurent, toto je Victoria a James, povedal s nepatrným francúzskym prízvukom. Ja som Carlisle, toto je moja rodina.Emmet a Jasper, Rosalie, Esme, Alice a Angie, Edward a Bella. Predstavil nás po skupinkách, aby nepútal pozronosť na jednotlivcov. Nájde sa miesto na ďaľších hráčov? spýtal sa Laurent spoločensky. Vlastne, akurát odchádzame, nabudúce, odvetil Carlisle.Začali sa nenútene rozprávať, asi sa Jasper snažil.Nevnímala som ich slová, moje oči sledovali Jamesa a moje myšlienky sa tiež zaoberali ním.Keď som videla, ako sa Victoria blíži k Jamesovi, zúrila som.Akokeby James počul moje myšlienky, pozrel sa na mňa a zvodne sa usmial.Podlomili sa mi kolená.

Zrazu som začula, ako Carlisle povedal Nejdete k nám domov? Victoria sa zatvárila šokovane, James sa uškrnul a Laurent sa zamyslel. To znie dobre, nemali sme čas na oddych. -Ukážeme vám cestu, môžete bežať s nami.Emmet, Edward, choďte s Angie a Bellou po džíp, povedal Carslisle.

Vykročili sme, no v tom zafúkal vietor na Bellu, Edward stuhol a čakal najhoršie.James len zavetril, a vyskočil.Edward schmatol Bellu a James sa ocitol priamo predo mnou.Uprene sa na mňa zahľadel s trasúcimi sa nozdrami.Na chvíľu sa pozrel na Bellu, potom späť na mňa.Zaňuchal a na perách sa mu rozlieval diabolský úškrn. Kľudne si ju nechaj, povedal Edwardovi s pohľadom upretým na Bellu. Táto je moja, povedal a zadíval sa mi do očí.Všetci náhle stuhli, keď James urobil prudký krok vpred a ocitol sa tesne predo mnou, delil nás len kúsok, len malinký krôčik...Do nosa mi vbehla jeho nebezpečná vôňa a pôsobila na mňa omamujúco.Bola tak lákavá a nebezpečná zároveň! Všimla som si, ako Emmet vyskočil a vyceril na Jamesa zuby.

Čo to má znamenať? opýtal sa Laurent. Ona patrí k nám, povedal Carlisle. Nechápem, priniesli ste si občerstvenie? Ich slová sa mi strácali a zahmlievali, všimla som si, ako James podišiel o malinky, sotva badateľný kúsok ku mne a mne sa roztriasli kolená.No nebolo to od strachu.Bola som vzrušená, neskutočne ma priťahoval.Jeho modré oči ma lákali do svojej priepasti a kričali na mňa Pooď, poď. Jeho vycerené zuby, jeho omamná, nebezpečná vôňa...Myslela som, že sa zbláznim, ak budeme ešte dlho tak ďaleko od seba stáť.Síce sme boli blízko, no mne to pripadalo neskutočne ďaleko.Chcela som...Musela som sa ho dotknúť.Bol ako ten upír z môjho sna, o ktorom sa mi raz snívalo.Len jedna maličkosť-tento bol skutočný.

Dobre, tak ideme, som rád, že ste ma pochopili, povedal Carlisle.To, čo sa stalo, nik nečakal, i keď ja som v to trochu dúfala.Stalo sa to tak rýchlo, že som sa ani nestihla nadýchnuť.Zrazu som cítila, ako ma pevne, no zároveň jemne držia čiesi ľadové ruky a všetko okolo nás sa točí, a točí...Zatočila sa mi hlava a omdlela som.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
evenie  22. 3. 2009 00:16
jani jani jani ja chcem pokracovanie !!!!!!!!!!!! :
 fotka
pelly  22. 3. 2009 09:48
Musím si prečítať aj prvú časť.
 fotka
niphredilas  22. 3. 2009 14:32
nepaci sa mi to
 fotka
certica66111  22. 4. 2009 13:43
no taaaaaaaaaak co sa stalo pobozkal ta? kusol ta-?piiiiiiiis
Napíš svoj komentár