Nepametam si uz presne ako zacal ten den. Viem ze som sa pohadala s mamkou lebo ma nechcela pustit vecer do Rajca za vtedy este chalanom.

Tak som za nim sla rano vlakom - rajeckou ancou - vravi sa ze zabila viac ludi ako previezla Na mieste som kupila flasku malina a hned som na nu aj dotala chut vtedy som este nevedela ze ju nikdy ani len neochutnam. Skovali sme ten zazracny napoj, na ktory sme sa vsetci divali sko na spasenie do pivnice. Myslim ze pod motorku aby ju nenasiel vtedy chalana fotrik a nevypil nam ju.

Medzitym sme behali po vonku a dozvedela som sa ze ma ist jedno 12 rocne namyslene decko, ktore chce zbalit mojho chalana. Dohoda znela ze mi nechaju z tej maliny aspon 2 deci a ze moj chalan sa s tou 12rocnou zabou nebude moc zajebavat. Samozrejme ze som to nemohla kontrolovat kedze som musela ist na vecer domov. Snazili sme sa to este niak vybavit aby som zostala no vsetky pokusi boli neuspesne.

A prisiel cas mojho odchodu. Ako sme tak cakali na ancu este asi 20 minut stale sa moj chalan snazit prehovorit ma aby som zostala, co som si nemohla dovolit, kedze som chcela ist von aj nabuduce. Posledny telefonat mojej mame, posledna hadka, posledne slzy, posledny schod do vlaku. Pravdu povediac aj tak som nechcela moc pit.

Po prichode do svojho rodneho mesta som smerovala na rodinnu silvestrovsku veceru ku babke cela smutna a zdeptana pocuvajuc depresivny metal, zvalila som sa na gauc a odmietala som s kazdym prehodit co i len slovo. Brat bol cely stastny ze ma petardy a ze ich pojde vecer rachat do parku, babka bola cela stastna ze sme u nej vsetci, mamca este pomahala s vecerou, ktoru som aj tak nejedla a tesila sa ze budeme vsetci doma. Ale to este nevedela co na nu chystam. Chcela ma amt doma nech si ma pekne uzije (diabolsky smiech)

Ako sme sli domov az na pol ceste som sa s mamkou zacala rozpravat (dovtedy som sa hrala na urazenu) a presne do tej pol cesty az domov sme sa hadali. Potom som si pustila comp a do youtubu som natukala dark funeral. Pestila som to osobe ktora ma 8 mesiacov nosila pod srdcom a tym ze ma porodila znicila moj zivot. ,,VYPNI TEN SATANIZMUS´´ rozkricala sa dala som to este hlasnejsie. TAk si ma pekne uzila a zvysok vecera som prezila pocuvanim Epici a Red hot

Ked prisla chvila mojho odchodu od PC zapalila som si v izbe sviecky a naplnos om si vychutnavala depresivnu naladu. Nebolo co robit vecer ako kazdy iny len z ohnostrojom a sampanskym. Keby to bol aspon rodinny vecer. Ale co z toho ked mamca spi brat hra warcraft, foter s nami 7 rokov nebyval a ja som sla od vsetkych do izby. O pol noci som sla zobudit mamku ze si treba na novy rok aj strngat so sampanskym. Aspon tym sa ten vecer odlisoval od bezneho kazdodenneho stereotypneho.

Ked ma to doma uz vobec nebavila zabehla som za bratom do parku. Len tak som chodila po lavickach a telefonovala s vtedy chalanom. Popriali sme si vsetko najlepsie v novom roku a o niakej tretej sa konecne dostala do postele. 5:24 SMS citam : ,,nepodjebal som ta naozaj a dobre ze si tu malinu nepila bola hnusna. potom nam ju niekto ujebal.´´ Nevedela som comu mam verit stale si myslim ze moje dietatko vypili cele. Rajeckym fetakom som zaplatila falsku. urcite kolovala po celom meste.
Dodnes som nedostala odskodne ani uz nie som s tymi ludmi v kontakte. Si myslim ze je to tak aj lepsie. Pevne verim ze zajtrajsi silvester bude o dost krajsi ak vsetko vyde podla planov.

 Blog
Komentuj
 fotka
otvoreneokno  30. 12. 2009 21:01
no nechcel by som takýto silvester držím palce, nech je zajtra krajší
 fotka
jaro1991  30. 12. 2009 21:13
moj bude bohuzial presne tak isto pracovny, ako ten posledny...
 fotka
romika  30. 12. 2009 22:36
Držím palec
Napíš svoj komentár