toto je venované jednej osobe ktorá keď to bude čítať zistí hneď, že mu to patrí

Bola jaseň a ja som sa prechádzala so slzami v očiach cestou na ktorej okrajoch rastú stromy. Cítim bolesť zároveň so stále pretrvávajúcou láskou a keď sa tieto pociti spoja, vedzte je to zvláštny pocit v hrudi. Snažím sa rozmyslieť si to " ešte sa to zlepší, nemusíš to navždy vzdať." Pri každom strome si dávam otázku:
- MAL MA VOBEC NIEKEDY ASPOŇ TROCHU RÁD?
- JE TOTO VŠETKO PRAVDA?
- PREČO MA NECHAL KEĎ MI HOVORIL ŽE SA NECHCE VIAZAŤ A POTOM HNEĎ ŠIEL ZA INOU?
- PREČO SVOJE TRÁPENIE NEDOKÁŽEM NAVŽDY UKONČIŤ?
- A AK SA TAK ROZHODNEM ZOBUDÍM SA Z TOHTO SVETA DO REALITY?
- BUDE MA EŠTE NIEKEDY ÚPRIMNE ĽÚBIŤ?
- UVIDÍM HO EŠTE VOBEC NIEKEDY?
- NEPREDSTIERAL TO VŠETKO?
-..........................................................................................................................

.... s nádejou že raz dostanem odpovede. Ani dnes poroku som mnohé z nich nenašla som však opatrnejšia a vyrovnanejšia. Snažím sa splatiť ten "dlh"! Ide to ale bolí ma to akoby som tým čosi sposobovala aj sama sebe. Vieš kebyže je niečo medzi mnou a jedným z nich dávno som s ním kebyže ťa celý čas vtedy neľúbim. Ubližujem nevedome ľúbim ťa viac ako seba ale je nám dopriate byť spolu?
Však mne samej nieje od prírody dopriate byť šťastnou nieto aby sa mi čosi skutočne vyšlo.
Darujem ti svoje srdce s podmienkou, že ho už nikdy viac neodhodíš ako hračku ktorá ťa prestala baviť a potom ma vyložiš keď ti už nič iné nezostalo. Netrápiť sa tým čo bolo???????????????????
Dá sa to vobec?
Myslela som že tvoja láska ku mne sa nevytratí keď (cez pokec) spoznáš inú a neobnoví sa pravidelne hneď keď spoznáš jej pravú tvár. Som predsa veľmi citlivá bytosť, a vobec nie len dočasná náhrada niečoho čo očakávaš. A ty mi hovoríš, že medzi mužom a ženou nemože byť kamarátstvo. Zvlášne nemyslíš? No beriem to ako priznanie. Teraz mi vyčítaš veci, ktoré si robil ty mne pred rokom, len s celkom iným úmylsom. Nakoniec si polož otázku nad ktorou sa zamysli. Trpíš viac ako ja pred rokom keď som mesiace nemohla v noci spávať pre slzy ?

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár