Prechádzam sa po všetkých miestach, kde sme spolu chodievali s niekým iným, avšak naše miesto vynechám. Chcela by som, aby to už navždy skončilo, ale slabšia časť vo mne ťa stále potrebuje. Prepisujem si minulosť opäť s niekým iným (...)


Mám chuť kráčať naproti idúcemu vlaku, aby som si pripomenula aké je to chcieť žiť. Avšak viem, že ty si tým, kto ma opäť drzo zdvihne a prenesie na bezpečné miesto ďaleko od koľají. Obaja vieme, že nikto z nás nechce ublížiť sebe, aby neublížil tomu druhému (...)

Si mojim zrkadlom, ktoré zbožňujem a neznášam zároveň (...) Si mojim mesiacom, ktorý mi svieti na cestu počas tmy (...) Si mojim najlepším kamarátom, ktorý ma dokonale pozná (...) Si jediný pred kým nič nemôžem skryť a z duše to nenávidím (...)


Keď prichádzam domov od teba, lesknú sa mi slzy v očiach. Nechápem samu seba. Mám chuť utiecť o tretej ráno na naše miesto. Mám chuť navždy sa stratiť (...)

V momente kedy utekám, si spomeniem na niekoho, kto by mi v živote nenapadol. A tak sa on stáva bezpečným prístavom pred pocitmi, ktoré sa mi nechce riešiť. Rozpráva absolútne od veci, ani netuší, čo tým pre mňa robí. Uľaví sa mi vďaka nezmyselnej konverzácii o našom všetkom a o našom ničom. Uľaví sa mi iba preto, lebo ma má niekto skutočne rád a nesúdi ma (...)

Neviem, kde sa podela, všetka tá láska k tebe a desí ma to ako ma nedesilo nikdy nič (...)

Odpusť mi, že utekám na naše miesto, ale ty tu už dávno nie si (...)

Odpusť mi, že mám chuť všetko zase stratiť (...)

Odpusť mi, že mám chuť utiecť pred tebou, aj keď viem, že si ma chytíš (...)

 Blog
Komentuj
 fotka
radasapytam  2. 5. 2016 11:24
ty si moj soulmate! uplne do bodky ti rozumiem.
 fotka
armita  2. 5. 2016 20:58
@radasapytam som rada, že aspoň niekto ma chápe
Napíš svoj komentár