Hrala som sa Sims a mala som rodinku s dvomi manželmi a jeho rodičmi. Síce je celá hra postavená na tom, že sa môžete hrať na boha a kontrolovať osudy svojich zverencov, niekedy sa aj tam ale môže niečo vymknúť z pod kontroly. Manželku vyhodili z roboty a jej svokra ju išla utešiť. Rozumej potľapkala ju po pleci a prehodila pár slov v tom ich divno jazyku (komunsnána? grá!). A zrazu vidím, že sa do seba zaľúbili. Objatie od nič netušiacich manželov za prítomnosti tej druhej spôsobilo, že polietali nejaké facky, mladá začala neznášať oboch dedkovcov a stará syna s nevestou. Hotová telenovela. Ale aspoň sa odzamilovali. Chudinky, nemali šancu. (povzdych)

Babka teraz zomrela. Uprostred párty. Všetci sa zišli pri nej, aby mohli "cry softly", kým okolo nej behal Grim Reaper. (v skutočnosti dosť rumázgali a nie, že softly!) Ale párty mala aj tak úspech a vlastne nikomu nevadilo, že práve ktosi zomrel.

Je normálne, že ma dostávajú takéto veci? Že si poviem "Ach nie, chudáci manželia, toto im nemôžeme urobiť!" alebo "To je škoda, že sa tak nešťastne zamilovali a teraz trpia..." alebo "Chudák maličký, umrela mu babička a on mal k nej taký blízky vzťah..."? Dokonca som sa raz rozhodla zbaviť jednej postavy, pretože mi zavadzala a nemohla som sa dívať na to, ako sa pomaly topí v bazéne. Musela som sa so stiahnutým bruchom dívať inde a opakovať si, že to nie sú ľudia (nie, že by to pomohlo).

Až sa z toho smejem, ako ma to rozciťuje.

Ale potom príde niečo reálne...
Dozvedela som sa, že spolužiakovi zomrel otec. S tým spolužiakom sa nejak nebavím, za celý rok som s ním prehodila len pár viet. Ale aj tak mám pocit, že čokoľvek, čím sa teraz budem nejakú dobu zaoberať, bude príliš banálne a že si dokonca zaslúžim vynadať za to, že sa tomu venujem. Pocit, akoby som nejakú dobu nemala mať právo smiať sa alebo byť šťastná a to nielen pred ním. Pretože ja mám ocka a on nie.

A teraz sa mi z toho tisnú slzy do očí.
No som normálna?
(A teraz rozmýšľam, že som asi egocentrik, keď sa pýtam na seba)

 Blog
Komentuj
 fotka
sarah_whiteflower  13. 3. 2011 15:47
Podľa mňa je to úplne normálne. To občas dostane každého (hoci je pravda, že Simsovia ma tak nebrali, ale ak niekomu niekto umrie, tak aj keď som toho človeka nepoznala, tak to ma vie dosť rozosmútiť).
 fotka
cjubou  13. 3. 2011 16:44
Ábo, si normálna. Je to v podstate prirodzená reakcia. A mne z toho tiež prišlo smutno - lebo som si znovu čosi uvedomil.



A čo sa týka Sims-ov, keď som bol naposledy doma, čudoval som sa, ako veľmi baví sestru vyrábať duchov topením postáv v bazéne - odstránila rebrík.
 fotka
anzu  13. 3. 2011 16:47
@cjubou čo myslíš, ako som ja utopila tých svojich? to už je pomaly taký neoficiálny cheat na zabíjanie. (teraz som si spomenula, ako spolužiačke raz zomrel z nedostatku hygieny
 fotka
cjubou  13. 3. 2011 16:50
ale nešlo o to, že sa to dá - to som už vedel - ale to že to robila s radosťou - dvoch duchov už mala
 fotka
mixelle  13. 3. 2011 17:07
ja to mám také isté... som precitlivená... ale na blízkych krava.. strašne pekný blog
 fotka
johnysheek  14. 3. 2011 12:33
...
 fotka
noha05  14. 3. 2011 14:54
Aj mne sa dačo podobné už stalo. Že spolužiačke s ktorou ani niesom bohvie aká kamarátka zomrel niekto z rodiny na rakovinu. A že mal iba 15. Dosť ma to dostalo, doma som nad ním furt musela rozmýšlať, strašne mi bolo za ním smutno.
 fotka
romanzkrajinyx  16. 9. 2011 23:21
Aj mne je luto zabit simíkov radšj sa ni nepozerám

ináč @anzu sims2 alebo sims3?
Napíš svoj komentár