Ja viem, že to otvoríte. Nie preto, že by som neverila vašej sociálnosti. Ale táto téma má všetko, je citlivá a je tak samozrejmá, že ste nad ňou určite neuvažovali. A teraz bam!, nadpis vám udrel do očí a museli ste to otvoriť. Ja som to vedela.

Aj v našom fóre sa už objavila horeuvedená otázka. Ja som len zapátrala v pamäti a vybrala pre vás to naj (teda, nielen z nášho fóra, proste tak celkovo). Len ja. Akademický team s počtom členov jedna bol taký môj malý trademark, ale už asi lezie na nervy, bude musieť preto odísť do blogového dôchodku. Snáď si nájdem niečo iné. Budeš mi chýbať, akademický team!


NAJHORŠIE RADY:

1. "Buď rád, že nepatríš k tým všetkým diskofilom, ožranom a feťákom... je super, že sa nepodriaďuješ davu, hlavne zostaň svoj a určite niekoho nájdeš "

Práve vy máte totiž niečo, čo vaši rovesníci nemajú: úprimný a neskazený charakter. Kým sa oni budú dobre baviť so svojimi kamošmi v krčme/v čajovni/na diskotéke/na festivale/na chate, vy môžete doma duševne masturbovať nad čistotou svojho ja. Ani nevedia, o koľko sú od vás horší!


2. "Neseď doma na zadku, facebook/pokec s tebou von nepôjde."

Hm, spomínali ste internet niekde v otázke, ako si nájsť kamarátov? Počkať, pozriem sa.... Nie. Ale dobre. Asi kamarátov nemáte preto, lebo máte IQ 70 a nedochádzajú vám jednoduché záležitosti ohľadom fungovania sveta, treba vám ich preto pripomenúť. Ešte, že sa nájdu tak ochotní ľudia (ktorí vôbec netrpia komplexom „dnešná doba je hrozná a internet vymyslel sám diabol, pôjdem si najprv dať dvojité kapučíno, vyvalím sa do masážnej vane a napíšem blog o tom, ako sa v starých dobách ľudia k sebe vedeli chovať“). Vypnite teda počítač a poďho oslovovať ľudí na ulici, či sa nechcú kamarátiť. Alebo nasledujte príklad objatí zdarma a vyrobte si tabuľku "free friendship".


3. "Ja idem do krčmy a hneď mám niekoľko nových kamošov."

Bohužiaľ, ste rozmaznanec a máte priveľké nároky, keď sa neviete rozprávať s hocikým. A dokonca nepovažujete každého, s kým si pokecáte, za kamoša? To fakt na to potrebujete mať s tým človekom niečo spoločné? A ešte sa musí aj kvôli vám vytrepať z domu a stretávať sa s vami? What´s wrong with you?


4. "Je ľahké nájsť si kamarátov, ale pravých priateľov..."

Ste sprostí, pretože nezvládate niečo tak jednoduché, ako nájsť si kamarátov a neviete ani položiť otázku, ktorej by osadenstvo rozumelo.


NAJLEPŠIE RADY:

Žiadne.


POUČENIE:

Nabudúce sa radšej nepýtajte.



Dúfame, že sa vám páčila dnešná dávka trpkého humoru.
Ale ja som na niečo určite zabudla, naša spoločnosť má predsa veľké nadanie na produkovanie hlúpych komentárov. Viete ešte o niečom?

 Blog
Komentuj
 fotka
najivna  23. 7. 2011 15:01
ten prvy bod
 fotka
udy1  23. 7. 2011 15:27
thumbs
 fotka
bludiacisvetom  23. 7. 2011 15:42
"môžete doma duševne masturbovať nad čistotou svojho ja"
 fotka
laciskoo  23. 7. 2011 19:34
Prvý a druhý bod sadol na birdz ako šerbel na riť
 fotka
nessallia  23. 7. 2011 20:34
ja som len trpla cely cas, co som citala blog, ci nedajdem nejaky priamy/nepriamy odkaz na svoju osobu. Bud som extremne nechapava alebo tam nie je
 fotka
h8u  24. 7. 2011 00:13
lepší blog som tu už DLHO nevidela!
 fotka
romanzkrajinyx  24. 7. 2011 00:17
TY kokos môžete doma duševne masturbovať nad čistotou svojho ja" no ja nemozeMD 5*
 fotka
pubertslatinocelny  24. 7. 2011 09:55
ty si grófka, anzu! btw, akademicky team o jednom clenovi bol fajn!
 fotka
xdravecx  6. 8. 2011 00:32
A ja som dufal, ze tu uvidim aj dobre rady. No o tych zase napisem ja Perfektny blog.
10 
 fotka
flussica  29. 9. 2011 22:01
Neviem, čo chcel tými dobrými radami a dúfaním xdravecx povedať, pretože podľa mňa bod číslo dva je veľmi schopný nápad !
11 
 fotka
annienkabublinka  5. 9. 2012 08:21
Zomrela som
Napíš svoj komentár