Kráčal tmavým lesom už niekoľko minút. Prenasledoval ho pocit, z ktorého dostával strach. Zastal a rozhliadal sa okolo seba. Mal pocit, že niekto ide stále za ním. Srdce mu bilo čoraz rýchlejšie a aj tiene stromov sa mu zdali strašidelnejšie. Začal cítiť hlad, to ho nakoplo aby sa pohol.
Zrazu zastal, vytiahol z vrecka papierik a občiansky.Postúpil dopredu, kde už svietila lampa. Postavil sa pár metrov od nej a vysypal na občiansky biely prášok. Z vrecka vybral 50 korunáčku,a spravil z nej slamku.
Dal si občiansky bližšie k sebe, sklonil sa nad dávku a ťahal.
Počkal pár minút, zapálil si cigaretu a rozmýšľal. Kam teraz?? Domov ku mame sa mu nechcelo, bol plný energie. Veď bodajby aj nebol...
Dofajčil cigaretu a pokračoval v ceste. Ťahalo ho to do mesta. Začul halsnú hudbu a hneď sa mu rozprúdila krv.

Vstúpil do jedného podniku a hľadal bar. Vytiahol peniaze a skontroloval si, ako je na tom finančne.

"Vodku s džúsom." povedal barmanovi.
Ten mu nalial bez problémov, nepýtal sa ani na vek. Maťo pohár obrátil do seba bez mihnutia oka. Telo chcelo viac. Ešte dvakrát zopakoval kolo a šiel si zatancovať.

O pár minút sa pristihol sedieť na sedačke s nejakou babou. Nevedel kto to je, ale vedel o čo jej ide. A vedel aj čo chce on sám. Začali sa bozkávať. Baba sa volala Nina. Bola opitá a dosť povoľná. Maťo to využil. Niečo také ešte nezažil, bolo mu super. A stále plný energie.

O chvíľu už sedel pri bare a zvyšoval promile v krvi. Videl okolo seba strašné veci.. Dostal strach. Začal kričať, spadol na zem.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár