Každý sen je zaujímavý, ale niektoré sú fakt čudné...

Každý deň sa mi niečo sníva, a preto sa vždy strašne teším ísť spať, proste ma to baví. Môj dnešný sen sa začal v niečom ako keby džungľa a tam bola taká drevená ohrada so strašne vysokým plotom kde sa zabíjali ľudia (ale len zlý) takými nejakými veľmi agresívnymi zvieratami. Ten kto ich tam dával bol niečo ako Tarzan ale toto bol Colin Farrell. A bolo to aj niečo ako seriál ale volalo sa to Farrell .

A pri tej ohrade či čo bola budova a mne bolo strašne treba na WC na malú a záchody boli tak po bokoch. (inak to boli nejaké kancelárie či pracovne či čo znútra ale na WC sa dalo isť aj zvonka. a tak som išla a pozerám že fuj. Na tom záchode mal niekto dosť nepríjemnú prehánku. A v tej nepeknej smradľavej kope bol niečí mobil. Keď som sa pozrela bližšie zistila som že to je mobil môjho kamaráta.

Tak som išla druhými dverami na tom záchode (ktoré boli mimochodom hneď za záchodom dosť neprakticky umiestnene) a za tými dverami mal ten kamarát pracovňu a chcela som mu len povedať že tam má mobil ale nebol tam, tak som sa tam začala obzerať a nechtiac rozsypala šporiteľničku.

No potom som počula že niekto je na tom záchode, tak som tie dvere otvorila znova, a sedel tam jeden veľmi tučný chlapec ku mne chrbtom a ja že prepáč nevedela som že tu niekto je. A on ako ma počul tak sa naštvane z holým zadkom otočil a rýchlo tie dvere zavrel a zamkol.

Potom keď odišiel tak sa dali znova otvoriť a ja že pôjdem na záchod ale bolo tam veľa toaleťáku a mobil nikde a to mi bolo fakt čudné no a zrazu som sa objavila na mojej bývalej škole, teda nebola taká istá ale vedela som že je to ona. Bol predposledný deň školského roka a všetci išli do veľkého vestibulu s fontánou (neviem čo také niečo robilo na ZŠ) a tam bol vianočný stromček (vonku bol sneh!) a nejaký malý chalan ma ťahal stále za sukňu a išlo mi to na nervy.

Keď som sa konečne dostala von pozerám že ani tá škola nie je tam kde kedysi bývala . tak som si povedala že zavolám mamine nech po mňa dôjde, lenže... keď som začala ťukať čísla na displej objavovali sa tam nejaké srdiečka čo sa hýbali a dávali pusu a telefonovať mi nešlo aj keď som to skúšala spamäti že to vyťukám aj keď čísla nevidím.

Tak som sa nakoniec rozhodla že pôjdem stále rovno že tam to tuším poznám a pôjdem na nejaký autobus. Tak som išla zrazu do nejakej gréckej reštaurácie kde už sedel priateľ a hovoril kuchárovi nech mu dá mäso lebo nikde mu na raňajky nechcú dať mäso. a on mu začal krájať nejaký kapustový list na tanieri a hovoril že hej to je strašné. A mal také pekné taniere na ktorých bol aj nápis tej reštaurácie. A tie písmenká som začala ja jesť no a to bol koniec lebo ma mamina zobudila.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
ronnie  1. 8. 2008 23:03
Tak take podobne ulety poznam... Tiez ma strasne byvi chodit spat kvoli snom... len skoda ze niektore si nepamatam... boli fakt super... Ale kazdopadne zaujimavy sen...
Napíš svoj komentár