Takže, len pre ujasnenie, viem ako sa píše list, ale nie vždy viem čo napísať. S kamarátkou sme sa dohodli keď sa odsťahovala už dobre dávno, že si budeme písať listy. No išlo to, tak raz za čas, potom mi ona raz napísala a mne sa už nechcelo odpísať, ved sú tu emaily . No a ona mi pred nedávnom poslala list a tak, že keď som jej neodpisovala ja tak napísala ona a dúfa, že odpíšem.

Asi pred týždňom mi napísala smsku že čaká na list a že bola na konciku a tak. A som jej odpísala že na liste sa pracuje, popravde som ešte nezačala :/. Ale už idem na to, kamošku mam veľmi rada (takže Stanis keby to čítaš mám ťa veľmi rada, len som lenivá .

Ale aj tak, to nie je od nej milé, ona ma také pekné, vtipné listy, na ktorých sa smejem aspoň 20 minút po dobu jeho čítania a ja mám nudný život takže žiadna vtipná historka sa nerysuje. Potom som ešte rozmýšľala že to napíšem na počítači to mi ide rýchlejšie a dá sa to aj čítať ale to mi potom prišlo také neosobné takže predsa len ručne.

Po okrajoch a v liste budu aspoň neodmysliteľné obrázky, patriace k príbehom, vystihujúce celú atmosféru .

Keď ale tak nad tým rozmýšľam už aj viem čo napíšem. Napíšem o novom kocúrovi a mojich masochisticky doškrabaných rukách, že mamina mi konečne kúpila po sto rokoch novú tašku do školy, lebo keď som to povedala že potrebujem bola tam aj babička, babička ktorá nám pokazila víkend s frajerom (proste stará škola , že na Konflikte som bola aj ja ale ešte dakedy v novembri či kedy to bolo, a o veľa veľa ďalších veciach a samozrejme o tom ako už neviem o čom mám písať .

Hej to je asi všetko...

 Denník
Komentuj
 fotka
maciciak  17. 3. 2008 01:01
Takze frajer? a ja pred kazdym hovorim Andrejka ale inac pekny blog, nezabudni jej napisat o prednych zubkoch
Napíš svoj komentár