Je viac ľudí, ktorých nenávidím, ale len jeden človek, ktorého naozaj milujem. Človek čo ma rozosmeje keď mi je smutno, čo ma rozosmeje keď už si myslím, že viac sa smiať nedokážem.
Jediný čo mi vie povedať aj pravdu., čo ma neklame. Človek, na ktorého sa nedokážem dlho hnevať. Človek na ktorého sa nedá nemyslieť, buď dobre alebo zle, ale stále.

Nevadilo ti aká som, aj keď som vraj úplne iná ako je norma. Nerobím vždy to čo si želáš preto viem, že sa na mňa občas hneváš. Nie vždy je všetko dobré, ale občasne úplne dokonalé. Keď sme spolu a ja som ticho, aj keď niečo riešime neznamená, že mi je to jedno, skôr sa bojím čo zase poviem. Zbožňujem keď sme spolu a len ležíme, objímame sa a vtedy myslím že ťa nikdy nechcem stratiť. Mám oprávnený strach že už nikdy nespoznám takého úžasného človeka ako si ty. Si jedinečný a som rada že si so mnou a o to viac sa teším s toho, že ma máš rovnako rád.
Aj to bude znieť lakomo, ale isto pochopiteľne nechcem sa o teba s niekým deliť. Ty jediný si mi povedal aj veci čo som do vtedy videla len vo filmoch. Dúfam že naša mačacia láska vydrží ešte niekoľko októbrov

Moje srdce bije len pre mňa, aby som mohla žiť. Žiť len pre teba.

Pre Martinka Kocúrika Mačičiaka Miciačika I.


P.S. Ďakujem za ten počítač

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
janulka3112  11. 9. 2007 09:12
hehe...toto bolo zlatucke...tak nech to prekvita co najdlhsie...
 fotka
xiuhteotl  11. 9. 2007 12:23
len aby
 fotka
maciciak  13. 9. 2007 01:21
fuha, no tak ja fakt netusim co na to povedat cervenam sa... ale zopar oktobrov je malo podla mna
 fotka
maciciak  26. 9. 2007 07:22
No vidíš, a predsa sme k sebe teraz takí akí sme...

Chceme v tom teraz pokračovať? Akože dobre že sa občas na seba hneváme, ale tak dlho? Myslime na náš vzťah a urobme dačo dobré aspoň preň keď už nič iné a prestaňme byť takíto, veď on chudák nám nič neurobil
Napíš svoj komentár