Dnes t.j. 31.1.2007 sme sa zucastnili branneho cvicenia.

Absolvovali sme 2 zaujimave, ale hlavne poucne besedy. Cas si na nas nasli studentky 3. rocnika na Pedagogickej a socialnej akademii v Leviciach. ktore nas oboznamili a odovzdali cas svojich vedomosti o prvej pomoci prave nam, studentom prveho a druheho rocnika na Gymnaziu sv. Vincenta de Paul, v Leviciach.

Druha beseda, s pani psychologickou, sa niesla v duchu drog, respektivne alkoholu. Atmosfera bez pedagogickeho dozoru nam umoznila komunikovat bez zabran o vsetkych problemoch tykajucich sa alkoholu, ci v spolocnosti alebo v rodinnom kruhu. Odpovede na otazky nam bez problemov zodpovedala a spolocne sa tesime na dalsiu prednasku 21.5.2007 (pondelok).

O 11.00 sa islo sportovat. Dovtedy sme len sedeli a pocuvali, teraz sme mohli vybit zo seba tu poslednu energiu, ktora nam ostala. Mochovsky areal, vzdialeny od nasho gymnazia niekolko metrov, nam poskytol svoje kurty na hranie tenisu, ale aj beach volleybal, ktory si uzili hlavne nasi velki kamarati, profesori.

Nasa zabava sa skoncila o 13.00. Unaveni sme sa vracali do skoly, kde sme s malou "chutou" zjedli obed, zobrali svoje veci a huraa domov. Zajtra skola predsa nie je a tak si dnesny den este uzijeme... Diskotekou v Slovane alebo jednoducho kratkou prechadzkou po nasom malom meste...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár