Väčšinou vidíme na internete návody, ako žiť. Priznajme si to. Všade, na každom fóre, na každej otázke, na každej zvedavej odpovedi, či na každej stránke s nápisom baby - alebo chalani, sú rozpísané životné štýly.
Neviem, či ste si to všimli, alebo nie, ale každý človek, ktorí chodí pravidelne na internet sa snaží žiť podľa toho, ako to je napísané na jeho obľúbenej stránke, alebo blogu.
Vysvetlím. Určite sme si všimli, že každá otázka sa týka nás. Komunity, ľudstva...
Na nete nájdeme plno návodov, ako vypilníkovať nechty, ako cvičiť, aké cviky máme používať, čo sa hovorí vo svete a hlavne bulvár, ktorý si nikdy nemôžeme overiť, pretože sa ťažko dostaneme k informáciam o celebritách.
Na internete nájdeme plno otázok, odpovedí na ne, ale aj kázanie.
A to vysvetlím.
Všade píše, ako sa správať vo vzťahu, o tolerancii partnera, o láske, o vyznaniach, dokonca tam nájdete aj návod, ako požiadať o ruku. V tejto dobe je jedno, či ste žena, alebo muž... Požiadať o ruku, podľa internetu, smie hocikto.
Lenže pochybujem, že to tí ľudia, ktorí si blogy (myslím teraz jednu nemenovanú stránku s blogmi) vedia, o čom vlastne píšu.
Pokiaľ si to sklamanie a vývoj vzťahu nezažili na vlastnej koži, tak nemá cenu, aby radili iným.
Každý, kto si prežije rozchod, tak, samozrejme, že je sklamaný... Každý, kto si niekoho nájde, tak, samozrejme, že je šťastný.

Preto sa netreba riadiť podľa internetu, aby ste nedoplatili na niektoré hlúpe, alebo vymyslené triky "v láske", ktoré vôbec nie sú pravdivé.

Internet je úžasná vec a skvelo zanecháva nudu. Ja sama som verila, že aj v skutočnosti, je všetko také, ako sa píše na internete, no treba uznať, že niekedy, ak si to nezažijete, tak to nie je pravda.

Ja som si to nezažila, ale viem veľmi dobre pozorovať okolie.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár