Viete, som dosť zarazená tým, čo poslednú dobu dokážu ľudia  v mojej prítomnosti zo seba dostať.
Niekto má skvelú rodinu, skvelého partnera, darí sa mu v škole/práci, je zdravý, ALE sa začne sťažovať aký má ťažký život lebo predsa musí do tej školy ísť a ako mu je z toho nanič.
Aha.
Alebo má niekto toto všetko okrem tých peňazí, pričom aj tak vyžije len nemôže mať nový mercedes asi.
Aha.
Alebo niekto plače, že sa s ním rozišiel frajer a aký je to kurva ťažký život. Lebo všetko ostatné má len partnera nie, predsa!!!
Aha.
Alebo podobné kombinácie kedy si fakt ten človek neuvedomuje, že áno, jedna oblasť jeho života proste nie je nejak skvelá, ale tie ostatné to kompenzujú predsa.

A potom si predstavte toto - domov sa bojíte vrátiť, lebo zažívate domestic violence a ste už na kraji síl a vyčerpania, psychickými problémami trpíte už asi tak 4roky, zdravie je úplne zle, peniaze idete z posledného a jedinú životnú radosť vám proste vezmú (no a škola vlastne je celé zle lebo ako sa to pri tomto dá , že ?).....
Ale vy si aj tak poviete, keď sa pozriete na ten jeden jediný úsmev na svete, že fakt nechcete zomrieť kým je vôbec posledná vec, ktorá aspoň trošku vytvorí vo vás niečo vzdialene podobné šťastiu. 
A odmietate sa vzdať, aj keď prídu veľmi temné chvíľky a nevidíte kam ďalej...
A niekedy sa fakt už zrútite na dno chvíľu si tam proste poležíte a poplačete, ale koniec koncov....
Neviem odkiaľ sa berie moja dôvera, že všetko proste raz zapadne tam kde má, že raz keď sa zobudím tam bude viac ako ten jeden malinký dôvod aby som išla ďalej, FAKT NETUŠÍM.
Ale nemám dojebaný život.
Mám šťastie.
Žijem.

 Blog
Komentuj
 fotka
nicmanenapada  5. 4. 2016 10:40
Len tak ďalej, dievča!
 fotka
barb  5. 4. 2016 10:41
nepaci sa mi to odsudzovanie ludi nazaciatku clanku
niektorym mozno taky pride tvoj zivot, je to o uhle pohladu a o tom aku pravdu clovek o sebe vyzradi

kazdopadne tie dovody tam su, len sa treba obzriet... takze prajem vela stastia
 fotka
ameryka  5. 4. 2016 10:46
@barb keby čítaš pozorne, ja som na konci článku napísala, že aj napriek všetkému zlému si fakt poviem, že mi ten život za to stojí. Ale dobre
 fotka
ameryka  5. 4. 2016 10:49
@2 ale každopádne ak to bolo myslené tak, že človek, ktorý plače, že sa mu nechce robiť skúšky v škole by mi povedal, že môj život je lahký a v pohode tak sa trošku asi zamyslím nad tým, ale ok no. celým článkom som chcela povedať asi toľko aby ľudia na chvíľku postáli a popremýšlali nad tým čo v živote majú super a či to nebodaj neprevyšuje ešte aj to zlé.
 fotka
paulieevans  5. 4. 2016 11:07
Tak, tak dievča! Ja keď počujem tých usmrkancov tak mi je z toho zle, ja som si zažila v živote otrasné veci a kamoška mi príde plakať za mnou, že aký má ťažký život lebo už 2 roky sa rozhoduje či chce chodiť alebo nechce chodiť s nejakým chalanom. Potom sa opýta ako sa mám ja a ja sa mám skvele aj napriek tritisíc veciam čo by každého srali. Som chorá, áno. Ale naučila som sa kvôli tomu zdravšie žiť a jesť. Áno, môjmu dedkovi zistili rakovinu... Ale aspoň s ním teraz trávim veľa času. Atď, atď. V poslednej dobe som hrozne šťastná zo všetkého okolo seba... Lebo žijem a nemám sa zle. Mám čo jesť, (kvalitné veci), mám si čo obliecť (pekné veci), mám čím ísť do práce, mám prácu!!! A mám domov :3 A rodinu... a priateľa.. a mačku a budem mať aj kocúrika. Proste, kde na na tento super pocit hrabú problémy?
 fotka
adamenko  5. 4. 2016 11:23
@paulieevans tvoj pozitívny prístup k životu by mali predávať v obchode,hneď by som si ho kúpil!
 fotka
paulieevans  5. 4. 2016 11:26
@adamenko Hihi, nebolo to tak vždy, priznám sa. Za poslednú dobu som sa veľa veciam naučila a dúfam, že mi to už vydrží nafurt
 fotka
wayne  5. 4. 2016 11:30
hmm...napada ma vela co by som napisal, ale neviem ci by sa to vsetko hodilo, a uz vobec neviem ci sem...ale tak ak mas stastie, usmev a zijes tak snad to nie je az take zle...ci?
 fotka
ameryka  5. 4. 2016 11:46
@paulieevans držím palce a som rada, že si to uvedomuješ si skvelá ženská!

@wayne skús ts.
10 
 fotka
adamenko  5. 4. 2016 11:56
@paulieevans hh tak možno by si ma vedela k dacomu priučiť, ako zhodiť tie čierne melancholické okuliare z očí
11 
 fotka
riaaa  5. 4. 2016 12:08
si ÚŽASNÁ !!!!
12 
 fotka
ameryka  5. 4. 2016 13:31
@riaaa ty tiež.
13 
 fotka
chosedelarosa  5. 4. 2016 14:20
jaua jáa jáa jipi jipi jéé copyright HORNBACH » imgur.com/VnZqNTR...
14 
 fotka
tanickina  5. 4. 2016 15:33
ja som si po niekoľkých takýchto myšlienkach na to, prečo sa ľudia sťažujú, povedala, že pre každého je náročné niečo iné a to, že ja som odolná, neznamená, že aj pre nich usia byť tie ich veci banálne. ale teba podporujem, stále plávať, stále plávať
15 
 fotka
mia246  5. 4. 2016 15:46
ono zas netreba to tak prežívať keď sem niekto , napr aj ja napíše ,,nechce sa mi do školy, nech vybuchne ! alebo nechce sa mi učiť, zabite maaa"
však jasné, že si uvedomujem , že sú na tom ľudia 100589547x horšie ako ja...ale trochu sa posťažovať a pofňukať si i keď pre teba nad maličkosťami je normálne...to predsa neznamená, že si nevážim to čo všetko v živote mám ..
16 
 fotka
antifunebracka  5. 4. 2016 16:36
Problémy iných by sa nemali nikdy banalizovať, lebo kto sme my, aby sme určovali, čo má koho ako trápiť? Ale... kto ťa mláti?
17 
 fotka
ameryka  5. 4. 2016 17:43
@mia246 ok napisala som to zle.dovysvetlim
Poznam ludi, co sa uplne rucaju za to, ze maju ist na skusku a neda sa im vysvetlit, ze maju aj opravak a celkovo, skola je nieco co sme si vybrali. Zafrflat je ok ale nedavat to do takej extremenj formy, ze nam to berie zdravie.

Ano aj pre mna je skola na psychiku fakt narocna ale skrz ten titul, ze je to dosledok. Ze sa nieco ine deje a ja sa ucit proste nemozem. Tak
19 
 fotka
finch  5. 4. 2016 18:27
nedelej z toho drama ako najprv v prvej casti zhejtujes vsetkych co sa stazuju a potom tu povypisujes co vsetko trapi teba...ako si v poriadku? alebo mas schyzu?
20 
 fotka
mia246  5. 4. 2016 18:32
@ameryka ďakujem za dovysvetlenie, rozumiem
je pravda, že sú ľudia čo to prežívajú až veľmi
21 
 fotka
ameryka  5. 4. 2016 23:44
@finch lenze ja som to napisala tak, ze sa mi deju vacsie sracky objektivne ale nemaju ma za co lutovat lebo proste idem a nestojim na mieste ako ti co sa lutuju kvoli blbostiam.
22 
 fotka
finch  6. 4. 2016 16:46
@ameryka nikdy nevies ci vacsie sracky lebo sama to objektivne posudit nedokazes...to musi posudit druhy ci sa ti deju v zivote vacsie sracky tak ale aspon ze sa nelutujes, teda aspon to vravis ze nie
Napíš svoj komentár