Kúpim si malú vecičku zeleno-čiernu a namýšľam si, že bude fungovať. Samozrejme nie nejalacnejšiu, veď hádam si nekúpim len 2GB. Sprostá vlasnosť či zvyk či čo to je po mame, vyberať čo najkvalitnejšie aj keď sa tomu nerozumiem a nemám na to...

Ach ty krava sprostá načo si si kúpila tú MP3? či 4 pardon. To si mohla dať rovno prachy bezďákovi na pivo.

Som nepoučiteľná proste.

O čom som to vlastne chcela? Aha už viem. O tom, že nefunguje. Ďalšia vec, ktorá je pri mne chvíľu a už je ,,dojebaná"!!! Nedá mi použiť slušnejší výraz.

Lebo som unavená s neustáleho vymieňania žiaroviek v izbe, každú chvíľu len počujem ŠTUK a zrazu tma...
...skapínania féna, nielen vtedy keď sa niekam ponáhľam aj inokedy si robí čo chce...
...či štrajkovania vysávača.... a ja tak rada vysávam ( toť teraz bez srandy a ironie )

Proste ak to je na baterky alebo elektriku, mne to do ruky nedávajte! Mňa tieto ,,veci" nemajú radi. Začínam si nahovárat, že sa im buď nepáčim, alebo vedia, že ledva ovládam ON/OFF tak to používajú proti mne a užívajú si na mojom hneve, plači či zúfalstve.... Robia si kokteily z mojich slz a z vytrhaných vlasov liany ako Tarzan.

Samozrejme, ale ako náhle príde naprikíklad v škole profesorka k milovanej Minerve (značka šijaceho stroja) , zvedavá ,,čo mne na tom nemôže fungovať" tak sa tá vec UVEDOMI a ZAČNE sa chovať, tak ako má v návode. Fičí jedna radosť zrazu lebo zacítila autoritu? To, že potom vyzerám ako debil, nekomentujem radšej, alebo žeby nielen vyzerám???

Alebo sestra vysáva, keď náhodou nie som sobotu doma. Veď sobota-robota. Ale jej sa ešte nič nepokazilo. No hej vysáva len občas, žeby to bolo tým? Jaj, asi len nemám k tomu ,,Núnu,, ako ho nazvali TInky Winky, Lala, Dipsy a Po v Teletubbies vzťah, cit alebo čím to dopekla je?

Inak mne by sa aj vibrátor asi ( určite) pokazil. A potom by z neho bola len manuálna hračka. Tento pokus o vtip, ale musím začať kamarátom prezentovať ako fakt, lebo naozaj mi kúpia k tej 20-ke BATERKOV0HO Robertka!

Teraz ma napadá, že v Prahe v tom múzeu sexu som stále nebola. No o tom potom. Len ma napadlo, že tam asi tie mašinky nie sú na elektrický pohon

Pointa tohto blogu spočiva v tom, že ak ma chcete potešiť, kúpte mi knihu... tá sa len obracia listami RUČNE!!

... nepozerajte sa na mňa ako na debila, keď miesto rádia počúvam dedinský rozhlas...

...keď volám z čiernobieleho storočnhé mobilu, lebo veď, keď pokazím mobil za 10€ a za 300€ tak je to rozdiel...

...že chodím s mokrými vlasmi. No čo fén ničí vlasy, inak povedané, funguje ako sa mu chce...

...sviečky sú dobré nielen na cintorín...


som KAZISVET alebo ma len tie KRAKSNE nemajú radi???

 Blog
Komentuj
 fotka
lanuite  24. 6. 2011 09:11
Dnes sú spotrebiče zámerne robené tak, aby si mala dôvod dávať prachy do opravy. V tomto - zlatý komunizmus, náš sporák sa drží 21 rokov a prvý krát sa pokazil pred mesiacom.
Napíš svoj komentár