Čo ma viedlo k napísaniu tohto blogu? V poslednej dobe je toho až príliš. Násilie, vraždy žiaľbohu na dennom poriadku. Nič nové. Áno smutné konštatovanie a zhrnutie pár vetami. Čo je však ešte horšie ako keď sa dospelí vraždia medzi sebov? Keď dospelí zabíjajú nevinne deti, keď namiesto materinskej lásky dostanú buchnáty tak silné, že im to zláme kosti. Nikdy to nedokážem pochopiť ako niekto môže niečo tak hrôzostrašné spraviť ako ublížiť vlastnému dieťaťu, krv vlastnej krvi. Neľudské, odporné tvory, ktoré chladnokrvne, bez rozmyslu zoberú život skôr, ako by mohol vôbec začať.

Jeden z mnoha prípadov. Dvanásť mesačné dieťa bolo privezené v ťažkom stave do nemocnice. Diagnóza lekárov znie...niekoľkonásobné zlomeniny a modriny po celom tele. Obaja rodičia toto dievčatko týrali. Tu mi končí všetko chápanie ľudskej psychiky. Ľudský skrat? Hmmm u oboch rodičoch?

Jeden z mnohých prípadov. Žena zamlčí svoje tehotenstvo mužovi. Privedie dieťa sama na svet v kúpelni. A potom? Behá po celom meste len s jednou myšlienkou v hlave ako sa tohto nechceného bábätka zbaviť, nechať ho na ulici len tak? Novonarodené, bezmocné dieťa. Čo spraví táto žena, s nechceným bábom? Prinesie ho naspať domov. Zoberie kúsok toaletného papiera a vloží ho nemluvňati do úst. Chladnokrvne, ho zabije.

Jeden z mnohých prípadov. Znova, opäť nechcené dieťa. Matka vezme, svojho malého chlapčeka, práve len nedávno uvidel svetlo sveta. „Matka“ ho zabalí ho do igelitky a dá do krabice. Vonku je práve mínus desať stupňov. Na druhý deň nachádza polícia mŕtve telíčko tak krátkeho života.

Jeden z mnohých prípadov žena drži svoje dvojročné dieťa v pivnici. Nikto nič netuší. Partner to samozrejme vie len ho to nezaujíma, však je to nechcené dieťa a to asi nemá právo žiť...

Jeden z mnohých prípadov....
Naozaj je toho veľa, čísla sú neskutočne vysoké. Je to smutné, je to hrôzostrašné, čo by ste spravili tímto krkavčím rodičom? Aký bezcitný dokáže byť ľudský tvor? Aký masochistický a chorý vie byť človek...aký trest si len zaslúži....

 Blog
Komentuj
 fotka
kosmiklove  29. 9. 2012 20:09
Napíš svoj komentár