Povedal som si, že si dám predsavzatia. A povedal som si, že ich na rozdiel tých nezmyselných novoročných aj tentokrát, výnimočne dodržím. Aspoň sa to o pokúsim. Preto som si povedal, že si nedám nijaké také, ktoré nebudem schopný dodržať. Možno ani tieto však nedodržím, ale nemôžem začať niečím, čo viem, že nedodržím. Rozhodne toto nepovažujte za nejaký môj bucket-list, ten je plný úplne iných vecí. Toto sú len bežné predsavzatia.

1. BUDEM ŠŤASTNÝ - toto chcem dodržať, musím dodržať. Už žiadne depresie kvôli veciam, ktoré neovplyvním, už žiadne zbytočné trápenia, smútok, depresie, mindráky, stavy citovej a duševnej vyprahnutosti, žiadny stav flegmatizmus, apatie, skrátka, budem myslieť pozitívne.

2. Budem písať len pozitívne ladené blogy - vzhľadom na moju nespochybniteľnú ambíciu a nárok stať sa TOP autorom, milovníkom más, milencom Nicole Kidman, začnem písať pozítívne blogy, nech všetci vidia, že myslím striktne pozitívne. Ale teraz vážnejšie, fakt, nechcem stále písať depresívne, chcem písať aj o krásnejších veciach, zážitkov, udalostiach, nielen stále o smútku, trápeniach, melanchólií.

3. Budem ľuďom, ktorých si vážim viac hovoriť, že si ich vážim - toto je dôležité predsavzatie. Mám pocit, že ľuďom, ktorým chcem povedať, že si ich vážim a mám ich rád, často neviem toto povedať. A oni si to zaslúžia vedieť!

4. Prekonám svoju aspoň nejaké fóbie - niektoré z týchto: Fóbia z cudzích výťahov, fóbia vyberať si peniaze z bankomatu, fóbia z vynášania odpadkov, to sú len niektoré moje takzvané fóbie. Dnes som už jednu prekonal, prvýkrát som si vybral z bankomatu peniaze! Môže sa to zdať ako banalita, ale presvedčil som sa, že môj paranoidnž strach z toho, že mi bankomat zhltne kartu, je fakt asi len moja paranoja

5. Začnem byť aktívnejší vo vzťahoch s opačným pohlavím - hodím všetky minulé neúspešné vzťahy za hlavu a pôjdem dopredu. Prestanem byť tak pasívny, opatrný, bojazlivý, nemotorný, neschopný, a začnem čo to robiť aj so svojim milostným životom, keď už ten pracovný sa mi tak krásne rozbehol. Dám ďalšiu šancu niečomu čo sa hovoria city, pokiaľ príležitosť príde. Nebudem sa uzatvárať do svojho malého sveta, naopak sa viac otvorím svetu. Pokúsim sa skončiť ako Jim Carrey a začnem na všetky zážitky a možnosti zážitkov hovoriť ÁNO - viz film Yes Man.

 Blog
Komentuj
 fotka
shou  12. 3. 2011 19:34
Ak dodržíš druhý bod, dám si ťa do obľúbených položiek! Držím ti všetky prsty nech sa ti to podarí!!!

A inak s tým bankomatom to vôbec nie je sranda...ja osobne sa ich tiež trochu bojím, hlavne keď vydávajú tie peniaze...keď som bola malá pricviklo mi to ruku! Čiže s bankomatom by som sa nezahrávala...
 fotka
alanalda  13. 3. 2011 14:14
@shou : Platí! toto je výzva, tie milujem, začínam písať len pozitívne blogy, zatiaľ ani nemám kvôli čomu písať tie negatívne
Napíš svoj komentár