Neuveriteľné, že? Šťastný? Ja? Možno nie som úplne dokonale šťastný, v totálne eufórií, ale som v pohode. Priznám sa, že takýto pocit som necítil už, ja neviem, polroka? Asi tak. Zažívam neskutočne pokojné obdobie, moje návaly smútku zmizli, možno to je tou prichádzajúcou jarou, hoci, povedzme si úprimne, teraz to tak vôbec nevyzerá.

Netuším, čo sa to so mnou deje. Zvažujem medzi dvoma alternatívami - buď tie lieky na žalúdok sú niečim iným, alebo si konečne môj mozog a centrum serotonínu zavreli svoju pobočku v srdci. Za normálnych okolností by tie 4 mierne depresívne filmy, ktoré som sledoval, zrazili moju úroveň nálady pod kritickú hranicu znamenajúcu smutný výraz tváre, ale teraz, nič. Zmizlo to, odišlo, a je mi fajn. Je mi kurva fajn, a to je neskutočný pocit!

Myslím, že za všetkým by som hľadal vlastné uvedomenie. Počas posledných dní som si naplno uvedomil, že nech budem v akejkoľvek etape života, že nikdy nebude všetko úplne na 100% fajn. V tomto som asi dosť perfekcionista. Asi som si uvedomil, že by som mal prijať tie dobré veci a vytesniť z hlavy všetky tie zlé. Počas posledných 6 mesiacov som nemal veľa dôvodov k radosti, ale teraz, začínam mať pocit, že znova začínam žiť, že znova začínam voľne dýchať a zisťujem, že toto je to, čo mi tak dlho chýbalo. Tento skurvene dobrý pocit, že je všetko fajn. ˇ

Želám ho zažiť každému bez ohľadu na vek, rasu, pohlavie, vyznanie a podobne, pretože jednoducho je to fajn a MNE JE SUPER. Snáď mi to vydrží, rovnako ako aj moje dnešné predsavzatie, že prestanem fajčiť.

 Blog
Komentuj
 fotka
kikushenka  19. 3. 2011 22:26
aj mne zacalo byt lepsie



A teraz: boris! Ty socka! Co tu robis?!
 fotka
kokinka  26. 3. 2011 17:45
gratulujem
Napíš svoj komentár