Spolu s kamoškami Marhuľou a Žilinou sme boli vonku. Ako obvykle prišla na pretras téma opačného pohlavia. Žilina je už šťastne zadaná a ja viac-menej šťastná single, však po mojich skúsenostiach...len Marhuľa sa zdá byť chlapmi naveky odvrhnutá a lezie jej to na mozog. "No, ešte vždy je tu net, nie?" pokúsila som sa niečo nadhodiť, keď už ma nič iného nenapadlo.

"Bože, nie!" zastavila ma Žilina.
"Tak ale dá sa zoznámiť aj tam."
"Vieš aká malá je pravdepodobnosť?"
"Malá?"
"Veľmi. Nedávno som sa o tom presvedčila."

Naše pohľady ju zrejme vôbec nevyviedli z rovnováhy a nezdalo sa, že by sa mala k tomu, vysvetliť nám, prečo si niekoho hľadá cez net. Nakoniec jej to docvaklo a ozrejmila nám, že ide o psychologický výskum do školy.

"Zobrala som si za úlohu zistiť, či je pravda, čo sa o tých portáloch hovorí. Proste to presne spracovať a tak. Vekové kategórie, návštevná špička, všetko. A samozrejme aj nejaké tie rozhovory som si zapisovala."

"A?"

"No, v podstate som ta dosť obšírne rozpísala typické chovanie ľudí na chate. Že dúfajú v zázrak a rýchle zoznámenie sa, keď ich anonymita nebrzdí. Sú dva typy: prvý má romantické predstavy a druhý je tam vlastne kvôli rýchlemu nabaleniu hocakej osoby."

"Hm, to nie je nič nové,...aj si niekomu písala?"

"Hej, vycapila som na hlavnú obrazovku, či nepopíše nejak fajn chalan. Ozvalo sa ich 8, z toho 5 malo typické rečičky o tom, čo baba v mojom veku večer robí doma a nie je vonku s frajerom. Dvaja úplní prasáci a z posledného po pár vetách vykľul dealer. A áno- ešte jedna vec: skúšala som dva nicky. Na jeden som nahádzala nejaké sexy fotečky z netu a na druhý nič. A hádajte, čo? Nik mi potom nepísal. A to som vám ešte nehovorila, čo sa bežne vypisuje v miestnosti Love&Sex."

"Značka: Pre silné povahy?"

"Presne."

"Smola," povedala Marhuľa veselo, "ja by som aj tak potrebovala poznať človeka, kým by som sa s ním dala dokopy. Nejaké charakterovésympatie a tak."

"To je všetko milé, ale takto si nikoho nenájdeš. Treba riskovať."

"Keď sme pri risovaní, ako že to dopadol tvoj posledný princ snov?"

Dostala ma! Nezdá sa. Určite by poslala dokelu nejedného chatového nápadníka.

 Blog
Komentuj
 fotka
xi  14. 1. 2008 22:50
no nic nove pod slnko, heh, ale len pre silne povahy, presne ako tvoje blogy, the he ha ....cvrnk
 fotka
snica  14. 1. 2008 22:53
noo ja poznam minimalne tri pary .. pockat styri z mojho blizkeho obdobia, co sa zoznamili cez net klape im to , len jasne, ze sa nenasli hned a nepisali si dva dni
 fotka
cinematographer  14. 1. 2008 23:09
Podľa mňa je vlastne celé "písanie si" pičovina...lebo pri komunikácii len 8 % (alebo tak nejak) záleží na slovách, ako vieme, zvyšok je neverbálna - pohľady, intonácia, citové zafarbenie...a to proste pri písaní si cez ICQ, alebo pokec (alebo aj Birdz) odpadá, takže nájsť si "charakterovésympatie" je skoro nemožné...ale toť moj názor, takže nič svetoborné
 fotka
kosmiklove  14. 1. 2008 23:15
ja tiez poznam...ale neverim tomu ze by sa mne take nieco podarilo...
 fotka
leniny7  14. 1. 2008 23:29
Moja spolusediaca už je rok s chalanom,s ktorým sa zoznámili cez net Ale ja osobne by som do toho nešla
 fotka
chavez  15. 1. 2008 00:17
paradne blogy (aj ten predchadzajuci) uz sa tesim na dalsi
 fotka
janulka3112  15. 1. 2008 08:18
ja mám tiež chalana z chatu...spoznali sme sa na tej nenávidenej stránke - azete. Sme spolu už dlho - túto sobotu to bude deväť mesiacov a neľutujem to. Je to o šťastí a skúšaní...bez toho to nejde, treba riskovať
 fotka
tatianka  15. 1. 2008 19:16
zilina? zaujimava prezyvka
 fotka
lilithka666  15. 1. 2008 19:21
mam rada tvoje blogy
10 
 fotka
robinhood  16. 1. 2008 10:37
pošli fotečky aj mne, ale svoje a uvidíme...
Napíš svoj komentár