Naše puto nepretrhne nič na zemi, som s tebou až do konca dní.
Sme traja ty ja a naše malé šťastie. Rastie vo mne život, náš život. Časť mňa a časť teba. Som tou najšťastnejšou ženou na svete.
Viem, že sa nám život zmení od postieľky po bývanie, viem že to nebude najľahšie, že nie som najlepšou ženou na svete. Vedomá si mojich hormonálnych výkyvov a protivností, no viem, že kým ťa budem ľúbiť, a kým budeš ľúbiť ty mňa zvládneme všetko na svete.
Naša malá fazuľka, Ninka, alebo Petrík, všetko len symbol toho ako veľmi ťa milujem. Keď bola najmenšia šanca otehotnieť sa to stalo, a tak sa teším. Nič ma na tom nešokuje, ničoho sa nebojím kým mam teba. Len či ti budem dobrou ženou a dobrou mamou. Jediné čoho sa bojím.
Teším sa ako malej ukážeme celý svet. Slnko, zelenú trávu, kameňolom, Gilianku, Teplice, budeme chodiť kŕmiť kačky a to ďalšie leto na zelenú vodu už traja. A Vianoce, vieš si to predstaviť? Nie len že už budeme spolu večerať vo svojom ale u nás už bude chodiť Ježiško, pre nášho malinkého anjelika.
A ja už nikdy nebudem búvať sama, vlastne už ani teraz nie som ani na chvíľku sama, stále ťa mám pri sebe a nášho malého krpca, a symbol toho aký sme šťastní. A zásnuby, a teším sa na prstienok. A svadba, a vieš že by som ju mala najradšej bez celej rodiny len my. Ja a ty vymeniť prstienky osláviť to a mať pokoj, ale raz bude aj poriadna svadba a tam na nej naše malé šťastie bude tancovať s nami. A keď si to tu tak píšem, si uvedomujem že mne sa vlastne plnia všetky moje životné sny. Budem zdravá určite, minimálne teraz tých osem mesiacov pre moje zlatíčko, budem musieť byť a pomôžeme si jedna druhej. A potom materská a budenie sa každé dve odiny a staranie sa o moje zlatíčka. Keď ti budem môcť navariť čaj pripraviť obed a ty prídeš za nami z roboty spokojný. Veci ktoré chcem a potrebujem na celý život. Ten sen, dnes bol hrozný, strašný najhoršia spomienka na minulosť s tým že sa bojím prítomnosti ale tvoja reakcia na to, ty si proste úžasný všetko otočíš na vtip že sa človek nad tým už netrápi ani nezaťažuje.. Ale ja len že, si ťa budem chrániť trebars aj ako psychopatka, aj teba aj drobčeka, nikdy vás nikomu nedám. Nikdy o Vás nesmiem prísť. Už ťa chcem navždy pri sebe. Nikdy si nezvykať na nijaký iný život len bezpodmienečne život s tebou. S vami. S mojimi srdiečkami ktoré pre mňa znamenajú celý svet. Asi si ťa budem chrániť čím ďalej tým viac. Ale teraz už musím, už si ťa strážime dve.

 Záchod
Komentuj
 fotka
antifunebracka  25. 2. 2014 23:10
tak drzim palce nech vam to nezemre a nech s tym mate vela stastia a zabavy
 fotka
aero  26. 2. 2014 06:14
už nam bije srdiečko, už bude všetko dobre
 fotka
peculiar  26. 2. 2014 06:25
je pre mna zaujimave, co vsetko moze ludi naplnat...

viem si predstavit mat dieta, ale predstava, ze som s nim zavreta co i len rok doma, ma desi. necitim sa ako typ, ktory by sa vyzival v starostlivosti o domacnost a vareni. prave naopak.

je fajn vidiet aj iny pohlad na vec
 fotka
aero  26. 2. 2014 12:15
@peculiar ja som si tiež veľa takých vecí nevedela ani len predstaviť žiadna svadba,.. dokonca som nechcela byť ako moja mama s deťmi doma a na koniec sa na to aj teším ... a tak ci tak som už pol roka zavreta doma kvoli marodke, takže to bude to isté len nebudem sama.. a to varenie upratovanie bude mať aj význam.. bude to pre "nas"..
Napíš svoj komentár